- 86,845
- 47,220
- 113
Hayır roll bittiğinde yada kupon tuttuğu anda kimler çekilişe dahil olucak o belirleniyor bro.bazen çekiliş öğleden sonraya kalıyor o zamana beğeni sayısı 60/70 olur 🤭Böyle durumlarda son beğenen mi alıyor
Hayır roll bittiğinde yada kupon tuttuğu anda kimler çekilişe dahil olucak o belirleniyor bro.bazen çekiliş öğleden sonraya kalıyor o zamana beğeni sayısı 60/70 olur 🤭Böyle durumlarda son beğenen mi alıyor
Usteleme bence adam adı üstünde başkan pek bakmıyor bu işlere adam patron.isi gücü vardır@Başkan ım çelişe bekleniyorsunuz
2 kere yazdık bakalım görmedi herhaldeUsteleme bence adam adı üstünde başkan pek bakmıyor bu işlere adam patron.isi gücü vardır
böyle olduğunu bilmiyodum ya
Acelen yoksa kasma kardeş bırak dursun dost tavsiyesidir yada başka paran varsa onunla yatırım yap devam et hazır parayı ellemeböyle olduğunu bilmiyodum ya
Dost çekil bence dinlenmeye bak yarın sakin kafa ile devam edersin 👍beyler isterseniz çekimi iptal ediyim 460 bakiye var 750 yapmaya bakalım olursa 2 kişiye 50 veririz hemde vakit geçer, he işin ucunda kaybetmekte var
Bence gerek yok kardeşim paska paran yoksa dokunma sonra 5 parasız kalırsın bak.cok güzel maçlar var şuan ama bence dokunmabeyler isterseniz çekimi iptal ediyim 460 bakiye var 750 yapmaya bakalım olursa 2 kişiye 50 veririz hemde vakit geçer, he işin ucunda kaybetmekte var
ben yatar beyler gitmek üzereyim iyi forumlar 👍tamam öyleyse konu kalsın zaten admın yok sabah bakarız artık
Sakın dokunma bak canım sıkılıyorsa git film izle 😁tamam öyleyse konu kalsın zaten admın yok sabah bakarız artık
yok yok kanka tutarım kendimi ben işim olmazSakın dokunma bak canım sıkılıyorsa git film izle 😁
Eyi hadi bakalimyok yok kanka tutarım kendimi ben işim olmaz
Bende olsa atardım al başka siteye at yarın verirsin derdim bende sifirim kovaliyorum 😏yok yok kanka tutarım kendimi ben işim olmaz