- 27,634
- 22,892
- 113
Karagümrük de kendini bulduPaşa diagneyi de gs ye kitlemisti 😂
Karagümrük de kendini bulduPaşa diagneyi de gs ye kitlemisti 😂
Ben zaten anlamıyorum bir dünya kpon yapiyoz bu vbetten millete spor jakspot patlıyor bize başka birşey 🙂Kapalı zaten o bir şey değil bu teneke sitenin jackpot şans olayı var ya hep o geliyo carkta 22:30 da çevirdim jackpot şans geldi sonra baktım 22:31 de birine 13500 lira vermiş sahtekar site
Hepsi yalan en az 10 cekilise katıldim bir kez bile çıkmadı sadece pragmatic bonus ekliyo 10 katı cevrimli bunların ofisi bilsem yakarım hepsini ama bilmiyomBen zaten anlamıyorum bir dünya kpon yapiyoz bu vbetten millete spor jakspot patlıyor bize başka birşey 🙂
bol şansssBeşiktaş 6.5 üst korner takım.
Gelirse Bildirim yollariz.
Bir ara Samuel vardı destek TE kovdular heralde aw gözükmüyorHepsi yalan en az 10 cekilise katıldim bir kez bile çıkmadı sadece pragmatic bonus ekliyo 10 katı cevrimli bunların ofisi bilsem yakarım hepsini ama bilmiyom
Yav ne samueli Şerafettin dirBir ara Samuel vardı destek TE kovdular heralde aw gözükmüyor
Slotlar leş 2 TL.betten big bas bonanzadan 2.5 TL ile ciktigimi biliyorum. Bonus oyunundan 🙂Hepsi yalan en az 10 cekilise katıldim bir kez bile çıkmadı sadece pragmatic bonus ekliyo 10 katı cevrimli bunların ofisi bilsem yakarım hepsini ama bilmiyom
Bı gün açılır şu ara loserliga devamŞans yok nasip kapalı
7-8 dk uzatması var şuan26. Dakika korner 1
Arka arkaya 6 kez 200 lira satın aldım en yüksek 15x verdi hem sovuyorum hem alıyorum analarını sktm bunlarinSlotlar leş 2 TL.betten big bas bonanzadan 2.5 TL ile ciktigimi biliyorum. Bonus oyunundan 🙂