- 75,239
- 27,102
- 113
Yatarsa yaktım senıBozma bence üstü gelir
Yatarsa yaktım senıBozma bence üstü gelir
Gelirse ne kadar kazanıyorum dostYatarsa yaktım senı
Yok la yetersiz diyor aw sıkıntı var heraldeYanlıslıkla cok yollama kıme atıyosan
Bol şanslarLeBron reis MVP olursa 5 dosta PM.
İzlemelik aldım bı güzellik yaparlar heralde 😂
500Gelirse ne kadar kazanıyorum dost
Ooo ben 500 kazaniyorsam sen neler kzaniyorsundur
İnşallah gelir kendim gibi sevinirim gelirse aga 😂LeBron reis MVP olursa 5 dosta PM.
Gelırse bı adım daha atarım gunduz roll paran cıkarOoo ben 500 kazaniyorsam sen neler kzaniyorsundur
Kotu olursa lebrona sovme ama kırmızı cızgım lebronİnşallah gelir kendim gibi sevinirim gelirse aga 😂
Ya sabah ölürsem dost o zaman nasıl yapacam rolüGelırse bı adım daha atarım gunduz roll paran cıkar
Bıze bısı olmaz en dıbı gormeden gıtmeyız gbıYa sabah ölürsem dost o zaman nasıl yapacam rolü
LeBron adamdır ya valla çok kazandırdı bana sosyalist reisimKotu olursa lebrona sovme ama kırmızı cızgım lebron
Aga tothnem kalırsam mecbur söverim 🤣lebrona 2 kere oynadım önceden kazandım bakalım 3 olxak mı zor ihtimal gerçi amaKotu olursa lebrona sovme ama kırmızı cızgım lebron
En dibinin en dibi suanBıze bısı olmaz en dıbı gormeden gıtmeyız gbı
Olsun sen sovme lebronumuzaAga tothnem kalırsam mecbur söverim 🤣lebrona 2 kere oynadım önceden kazandım bakalım 3 olxak mı zor ihtimal gerçi ama
Ikı smac vurup cıkarBu anten de oynayacakmis ibne sakat sakat bide maçı alıyormuş 😂
Tamam sözüm olsun inş güzel oynarlOlsun sen sovme lebronumuza
Bol şanslar dost LeBron olacak tabi başka kim olacak😁LeBron reis MVP olursa 5 dosta PM.