- 30,625
- 9,650
- 113
Diğer maçlar 11 de dost bende şimdi farkettimÇünkü ben öğle oynamıştım aynısını korner bende de var
Diğer maçlar 11 de dost bende şimdi farkettimÇünkü ben öğle oynamıştım aynısını korner bende de var
Evet öyleymiş bakalımDiğer maçlar 11 de dost bende şimdi farkettim
Deme beaJuvede 1 faulden patladı aq olaya bak
Sağlık olsunJuvede 1 faulden patladı aq olaya bak
Katladin mi paramiziSağlık olsun
Yan lıglerden dewam etmelısın senMoritanya liginden geri alıyorum aw nasıl iş anlamıyorum
Moritanya gibi majör liglerde para dostMoritanya liginden geri alıyorum aw nasıl iş anlamıyorum
LoseKatladin mi paramizi
Biz geri de alamiyoruz dost 😁Moritanya liginden geri alıyorum aw nasıl iş anlamıyorum
Danımarka basket 2.ceyrekten gıttım bendeBiz geri de alamiyoruz dost 😁
2-0 oldu iptal geldi o iptal olmasa son dk saplarda belki depPsvde 5 dakika daha olsa üst olurdu tam alev aldı maç bitti
Sendemı patladın2-0 oldu iptal geldi o iptal olmasa son dk saplarda belki dep
Ben patladım bı kaç dostu da patlattım sizin gibi kendime musluman degilimSendemı patladın
Su mıgros moneypay hazırlımıt bıseye yaramıyomus bosa ındırdık yavBen patladım bı kaç dostu da patlattım sizin gibi kendime musluman degilim
200 lira veriyo marketten sigara alırsın ya da yemek soylersinSu mıgros moneypay hazırlımıt bıseye yaramıyomus bosa ındırdık yav
Ben sıteye kullanırım sanıyodum200 lira veriyo marketten sigara alırsın ya da yemek soylersin
Sen ordan 6 paket sigara al gelen paraları siteye kullanirsinBen sıteye kullanırım sanıyodum