- 19,288
- 9,849
- 113
Bu maçın 1.5 üst olması beni hayata tuttu
Bu maçın 1.5 üst olması beni hayata tuttu
Ahmeti yasattik beNe yedin ne içtin bugün sen 🤣
Adamın isminin geçmesi yetiyor akAhmeti yasattik be
Dün macara almıştın ordan bi sorayım dedim 😄Yok la almadım da keşke alsaydım aq üst oldu
Yoksa çukurumdan mı düşüyordunBu maçın 1.5 üst olması beni hayata tuttu
Oyle zaten ak duzgun bisey ekleyen yok funbet vermis onda da yatirim yokKeşke 29 ekime bak muazzam bonus yağmuru bi tümbet eklemiş onuda sıfırladık başka yok
30 k freebet nedir ak öyle bonus mu olur lanOyle zaten ak duzgun bisey ekleyen yok funbet vermis onda da yatirim yok
Ouahahah aynu benimde neyse allansaintmaximen dostumuz rol yaptırı basarız bi 4.5 üst 2 maç 20 orana 500 10k alır giderizOyle zaten ak duzgun bisey ekleyen yok funbet vermis onda da yatirim yok
Bak bak sanki hic kasa sifirlamamis puhahahBu maçın 1.5 üst olması beni hayata tuttu
Onun oran çok iyidi kanka 6.20Dün macara almıştın ordan bi sorayım dedim 😄
Tüh gitti ekmekOnun oran çok iyidi kanka 6.20
30k da mi var la ben 3k gordum bana 29 freebet eklwmis puahjahaha ama 300 yatirim vardi sadece30 k freebet nedir ak öyle bonus mu olur lan
Ayın 1 inde ciddi ödemem var la mahvoluyordum gelmeseydiBak bak sanki hic kasa sifirlamamis puhahah
Abi delirmiş millet anlamadım30k da mi var la ben 3k gordum bana 29 freebet eklwmis puahjahaha ama 300 yatirim vardi sadece
Adam 3milyon yatırmış canlı desteği tehdit edıyordu yatırmazsan kapat hesabı diye. Kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez tekilacı ali dost30 k freebet nedir ak öyle bonus mu olur lan
hee bizim tonla var bankaya ise bisey olmaz şahissa ayri tabiAyın 1 inde ciddi ödemem var la mahvoluyordum gelmeseydi
Şahıs kanka bankaları 1 senedir oyalıyoruz zaten aqhee bizim tonla var bankaya ise bisey olmaz şahissa ayri tabi