- 19,288
- 9,849
- 113
Bunların yayını oluyordu YouTube da ama bulamadımMaçta ciddi bir olay var sanırım durmuş
Bunların yayını oluyordu YouTube da ama bulamadımMaçta ciddi bir olay var sanırım durmuş
Maç ertelendi sanırımaynı maçlara basıyorsunuz ortak kasayla girin bari @Fterim1905 @AllanSaintMaximin
Yayın yok kanka bulamadım bendeBunların yayını oluyordu YouTube da ama bulamadım
Saçmalık ya herkese böyle yapıyorlarsa kim buraya para yatirirKanka bazı siteler bir kere uğrayıp bir daha selam vermeyecek kapasitede maalesef buda onlardan biri. Eskisi gibi bonusundan tut koduna kadar hiç bir şeyin tadı kalmadığı gibi şimdi insanların limitine kadar karisiyorlar
Mac kalktı canlıdan laMaç ertelendi sanırım
Şimdi betcolarin alayına sovecegim çoğu sponsor yukarıdan uyarı gelecek. Ama bir gerçek var betco ebediyen pişmanlık olarak kalacak.Saçmalık ya herkese böyle yapıyorlarsa kim buraya para yatirir
Hakkat miİptal maalesef..
Sanırım evetHakkat mi
Aynen kanka oyuncu çok ciddi bir sorun geçirmiş galiba forumda öldü diyenler bile vardı doğru yanlış bilmiyorum ama iptal olmuşHakkat mi
Başladı kanka dk 11 den galiba öyle diyor millet sofadaSanırım evet
Yok kanka başladı maç ölmemiş demek kiAynen kanka oyuncu çok ciddi bir sorun geçirmiş galiba forumda öldü diyenler bile vardı doğru yanlış bilmiyorum ama iptal olmuş
Gelecek gelecekSanırım evet
Adam yazmış gebersin alsın ambulans oyuncu değişsin iy 1.5 üst olsun diye Gülsem mı aglasam mı bilemedimYok kanka başladı maç ölmemiş demek ki
Bol şans diliyorum maksikimOlmaz ama deneyelim bol sans
Eyvallah uppercut abiBol şans diliyorum maksikim