- 581
- 224
- 43
Ben Almanya'ya gitsem 20 saat çalışsam günde gıkım çıkmaz çünkü hakkımı alicagima eminim. Burda hayatımızı zenginleri daha zengin etmek için feda ediyoruz resmen karın tokluğuna calisiyoruz
Bu dediğin kesinlikle doğru.Bizim ülke zengini daha çok zengin,fakiri daha çok fakir etme politikasıyla geçinmekte.Hiçbir çalışma alanında gariban halk çalışma hakkını alamamakta.Saat başı ücreti hiçbir kurumda doğru değil.Adam sabahlara kadar fabrikalarda en ağır işlerde çocuğunu geçindirmek için çalışıyor aldığı maaş asgari ücret.O asgari ücretin zaten yarısını oturduğu evin kirasına veriyor.Faturalar market alışverişi,okuyan çocuğu falan derken o adamın kendine fuzuli harcadığı kuruşu kalmıyorBen Almanya'ya gitsem 20 saat çalışsam günde gıkım çıkmaz çünkü hakkımı alicagima eminim. Burda hayatımızı zenginleri daha zengin etmek için feda ediyoruz resmen karın tokluğuna calisiyoruz
Ayıp ediyorsun dost yer olmaz olur mu her daim var 😄Güle güle git Dost bavulda yer yokmu mülteci varda gidecek
Yemin ederim senin yerinde olsam uyuyamazdim. Mutluluktan ah ulan be ahhh nasip olur mu beAyıp ediyorsun dost yer olmaz olur mu her daim var 😄
En kolay yol Ankara Anlaşması ile İngiltere'ydi yılbaşında bitti. Artık kolay bir yok kalmadı. Belki bir ihtimal Suriyeliler tekrar ayaklanıp Berlin'e yürüyüşe geçerse aralarına karışıp yürümek.Yemin ederim senin yerinde olsam uyuyamazdim. Mutluluktan ah ulan be ahhh nasip olur mu be
Buralara dönmeyi falan düşünme trilyoner olmadıktan sonraAllah hepinizin gönlüne göre versin inşallah dostlarım.Hepiniz varolun