- 15,562
- 26,492
- 113
Sen de bizdensin buluruz oyle maclari bizdün antep adana maçına üst oynadım 0-0 bitti
aynı anda wexford-cork city maçına da üst oynadım 0-0 bitti?
yok yani cidden bu tesadüf olamaz üst oranları da 1.60 1.50
Harbi yazik olmusAlt oynarz böyle 45+2 de yatarizEkli dosyayı görüntüle 162082
He analizini soyle yap 4 mac a ust oynasan 1 tanesi gelecek yani tekli alsan kardasin bide bu kadar çok mac yazıp oynuyorsaniz nesinede deneyin şansınızı tutturursaniz çekerken kafanız rahat olurAlt oynarz böyle 45+2 de yatarizEkli dosyayı görüntüle 162082
Ben 2sinide oynuyorum hangisine inanırsam onu oynuyorum yeri gelir 0.5 alt oynarım maç oncesiAltçı misiniz ustcu musunuz valla ben alt oynadigim mac sayisi bir elin parmgini gecmez ve alt icin 90 dakika beklemek bana eziyet geliyor evet bazen bir macin alt bitecegini tahmin exiyorum ama tahmin ettigim halde o maci yazmam yerine ust bahsi alabilecegim bir baska mac secerim ayrica golu eziyet olarak gormektir alt halbuki golden keyif almak kadar guzel bir sey yoktur gercekten alt oynayanlar varsa hep merak etmisimdir neden alt bahsi aalinir ve alt oynamak bana hep cesaret isi gibi gelmistir ve o yuzden hep kacmisimdir
Kardeşim dün baslamadik bu işe nerden nasil oynayacagimi biliyorum herkesin kumarı kendine.He analizini soyle yap 4 mac a ust oynasan 1 tanesi gelecek yani tekli alsan kardasin bide bu kadar çok mac yazıp oynuyorsaniz nesinede deneyin şansınızı tutturursaniz çekerken kafanız rahat olur
Sağlık olsun derim ne yapayım hahaYa üst biterse giden 5 bin olur