Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Alt Oynamak Akıl İşi Değil

Carnefice

Üye
Yeni Üye
41
12
8
Arkadaşlar ben uzun süredir altcıyım fakat bu alt oynamak işinden hiçbir zaman kazanamadım hep kaybettim.Normalde sitelerle birlikte kazanmak istiyorum alt oynayarak sitelerin taktiği genelde üste çekip alt bitmesidir maçların fakat hiçbir zaman tutmuyor.Ne zaman alt girsem hemen gol oluyor ya da son dakika mutlaka gol oluyor ve yatıyor.Çektiğin stres de üstüne cabası.Masa tenisi 19,5 alt alıyorum 1,30 - 1,45 oranlardan gidip 11-9 bitiyor. 1,30 orandan geçen dortmund iy 1,5 alt aldım gitti 45 de gol oldu. Daha neler neler.Dün mesela hollanda ligi srl maçı vardı son maç 2,5 alt aldım öbür maçlarım geldi bir buna kaldım 1-1 ken son saniye 1-2 yaptılar ve kupon yattı. 25 tl ye 250 alacaktım ama yedirtmiyorlar kesinlikle alt işini.Ya kasıtlı yapıyorlar bu srl liginde diyecem ama öbürleri demi kasıtlı dortmund mesela 45 de 2-0 yaptı.Alt işi kesinlikle adam batırıyor.

warcold

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,096
946
113
bence sitelerin taktiği üste çekip alt bitirmek değilde üste çekildiğini sanıp sizi alta girmenizi sağlayan pskilojiyi sağlamaktır

Carnefice

Üye
Yeni Üye
41
12
8
Sitelerin taktiğini ben çözdüm kesinlikle ufak oranlar gelmiyor mesela aynı saatte başlayan 2 maç var 1 tanesi ilk yarı gole 1,40 oran diğeri 1,80 oran veriyor.Oranı düşük olanda gol olmazken oranı yüksek olanda gol çıkıyor.İnsanlar şaşırtmaya yanıltmaya çalışıyorlar.Her iki taraf da patlamış oluyor yani.1,40 ı gören gole giriyor düşük oran gol olur diye aldanıp.Öbür maçtada aaa bak yüksek oran bu maçta gol olmaz diyip alta giriyorlar.2 Tarafda patlıyor böylelikle.

Unal57

Şerif
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,406
1,915
113
Arkadaşlar ben uzun süredir altcıyım fakat bu alt oynamak işinden hiçbir zaman kazanamadım hep kaybettim.Normalde sitelerle birlikte kazanmak istiyorum alt oynayarak sitelerin taktiği genelde üste çekip alt bitmesidir maçların fakat hiçbir zaman tutmuyor.Ne zaman alt girsem hemen gol oluyor ya da son dakika mutlaka gol oluyor ve yatıyor.Çektiğin stres de üstüne cabası.Masa tenisi 19,5 alt alıyorum 1,30 - 1,45 oranlardan gidip 11-9 bitiyor. 1,30 orandan geçen dortmund iy 1,5 alt aldım gitti 45 de gol oldu. Daha neler neler.Dün mesela hollanda ligi srl maçı vardı son maç 2,5 alt aldım öbür maçlarım geldi bir buna kaldım 1-1 ken son saniye 1-2 yaptılar ve kupon yattı. 25 tl ye 250 alacaktım ama yedirtmiyorlar kesinlikle alt işini.Ya kasıtlı yapıyorlar bu srl liginde diyecem ama öbürleri demi kasıtlı dortmund mesela 45 de 2-0 yaptı.Alt işi kesinlikle adam batırıyor.
Dostum para kesinlikle altta ben buna katılmıyorum ama oynanacak lig var oynanacak lig var geçen betasusun 20 freebet kampanyasında 3 maçlık bir kombine yaptım Portekiz Arjantin maçına 2.5 alt aldım dk 49a kadar maç 1-0 di 49 da ev 2 tane birden attı yattım ama yaklasik 7-8 ay önce 3.4 ve 3.5 iki adet Arjantin maçında erken gol olmuştu ikisine de alt aldım 1.5 ve diğer maçlarımla birlikte 100 oran yakalamıştım tamamen şans meselesi alt da üst de normalde tek çift de tam kumardir hele ki 4-5 maç bilmek genconun 15 freebetinden sadece tek çift bahsi ile 450 TL tek kuponda tutturmuslugum vardır dediğim gibi şans meselesi

yehuyaa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
729
327
63
helal olsun kardeşim o zaman hep yüksek oranlı maçlara oynayalım siteleri batıralım:D dostum sitelerin verdiği oranlar takımların gol atıp yeme becerisiyle ilişkilidir, son 5 maçında gol bile atamamış takıma kalkıpta yüksek orandan üst oynarsan büyük ihtimalle yatarsın, ayrıca kombine kuponlardan yatıyorsun diyelim 3 maçın biri tutmuyor ama 2 si tutuyor yani hep aynı mantıkla düşünecek olursan tezin zaten seni yalanlıyor, burada biraz şans ve oynayacağın maçı iyi analiz etmek gerekiyor, hee 90 dakika da 2 kere kaleye gidip 2 gol atan takım yok mu işte burada o şansın yanında olmalı

samanalevi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
878
182
43
Tek bir tarafa saplanıp kalmayın. Maçların %55'i üst biter, %45'i alt biter.. Gerisi size kalmış. Maçları hissetmeniz, koklamanız lazım bir köpek gibi..

mustafag7ler

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,174
1,499
113
altı takip etmek kadar sıkıntılı o kadar kanser bir şey yok milyonda 1 oynarım o da iy1.5alt

Zypern

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
141
102
43
Lig lig stratejini belirleyebilirsin tutup da Brezilya SerieA Arjantin ligine üst alırsan genelde yatarsın yine tutup da Mls e yada Avustralya ligine alt alırsan genelde yatarsın

RealMadrid

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,169
6,022
113
yok abi ömrümde 1 kere bile oynamadım alt oynamamda masa tenisine gelince her şey mümkün dün gece petrov maçı vardı liga pro ms 1 dedim setlerde 2-1gerideydi 4.sette 9-1gerideydi adam 9-1den seti aldı son setide aldı bahsim tuttu her şey olur masa tenisinde