- 56,550
- 30,716
- 113
Az yatirim yapsaydin alatanim bizim bankayaSakin olun dostlargece 45k aldik bonanzadan tık tık gitti şimdi geri koyma zamanı(opsiyonel)😅
Az yatirim yapsaydin alatanim bizim bankayaSakin olun dostlargece 45k aldik bonanzadan tık tık gitti şimdi geri koyma zamanı(opsiyonel)😅
Bu ara her sey üstümüze geliyor eniste ayip olur gibiAynen bana yazıyor maaşı yedik suvattan bi 500 borç alsak ayıp olur mu diye
Az yatirim yapsaydin alatanim bizim bankaya
Uff hemen açalım VPN yi Altan kardeş
Senin hep açık diye biliyordum dost😅Uff hemen açalım VPN yi Altan kardeş
Aynen dost açıkmış Balıkesir çılgın eseklerde kalmış sayfaSenin hep açık diye biliyordum dost😅
Izleyince payfix otuyor mu dost ona gore izleyelim
Denemesi bedava dostI
Ötmedi boşa izleme Altan gibi bizde 50bin vurunca 2 kişi 50 yapmayan adam değildir suvatımI
Farmda girdi herhalde o bete az vermis la sweet 1000 e gec 1000x dagitiyormus eniste oyle diyorDenemesi bedava dost
Enişte atlet.donu bıraktım diyor oraya doatFarmda girdi herhalde o bete az vermis la sweet 1000 e gec 1000x dagitiyormus eniste oyle diyor
Altanim 50k kazanir 60k dagitir eniste sen tanimamissin bak simdi ne yapiyor puahhaÖtmedi boşa izleme Altan gibi bizde 50bin vurunca 2 kişi 50 yapmayan adam değildir suvatım
Ulan şimdi 🤣 daha ne verecek 300x atmısFarmda girdi herhalde o bete az vermis la sweet 1000 e gec 1000x dagitiyormus eniste oyle diyor
Eyvallah abiGelirse küsürat senin vermezse Viyana burdan 2 saat kardeşim
10k borç ister bizden o zaman yavaş yavaş uzayalım suvatımAltanim 50k kazanir 60k dagitir eniste sen tanimamissin bak simdi ne yapiyor puahha
Almancı bu bunda para çok koparmamız lazım kardeşimEyvallah abi
300x iyi mi eniste satin alsa zaten 15 20k ...idare eder ama şimartma bu pragmatigi ibnelr az oduyorUlan şimdi 🤣 daha ne verecek 300x atmıs
Almancılar sert olur abim nein nein diye diye şikayet eder bizi başkan aAlmancı bu bunda para çok koparmamız lazım kardeşim
Olum paranin yarisi orda gitti zaten aq 1000x dagitiyor dediler bir anda 20lik oldukFarmda girdi herhalde o bete az vermis la sweet 1000 e gec 1000x dagitiyormus eniste oyle diyor
Superinden mi aldin altanim onunda ayari var sorsaydin soylerdikOlum paranin yarisi orda gitti zaten aq 1000x dagitiyor dediler bir anda 20lik olduk