- 12,347
- 7,908
- 113
1 - 1 bitti gelmedi geçmiş olsun Avusturya maç sonu alır diyorum.
5k gitti digeri kurtardi yine eniste boyle basarsa zor tabiGözü dönmüş 500 gibi 5k basıyor suvatım
Enişte bize de şöyle bi kupon yapıver hep kg diyoz olmuyorGözü dönmüş 500 gibi 5k basıyor suvatım
Yazarız biz rahat ol affetmeyiz kapalı da olsa ulasırız
İşık hizinda yazdik dost
Eniste altanim paylasimcidir yarisini 3 e boler dagitir simdiŞimdi ağlar beyler bir şey kazanmadık der bu paralı adamlar böyle suvatım hazırla bakalım memeleri
Benden hızlı olamazsın Suvatim 😂 😂İşık hizinda yazdik dost
Hızımızı alamadık oradaki etiketli herkese yazmışız suvatım işi şansa bırakmadıkİşık hizinda yazdik dost
187 den çeviren adam 50 spin attık boş gectı dicek 10k yı parçalayacak buraya suvatımEniste altanim paylasimcidir yarisini 3 e boler dagitir simdi
Eniste dikkat et sonda borclu cikmaHızımızı alamadık oradaki etiketli herkese yazmışız suvatım işi şansa bırakmadık
Cana ne diyorsun sen kendin için yetmedi bir de başkası için mi dm atıyorsun 🤣@Altanx06 kardeş ayıptir soylemesi malatyalı kardesimede gönder ayıp icab etmez
Peki dostlar 1gun anlicaksinizCana ne diyorsun sen kendin için yetmedi bir de başkası için mi dm atıyorsun 🤣
1 gün ölsem de 1 kişiden birsey istemem sen de bunu anlayacaksın 1 gün.Peki dostlar 1gun anlicaksiniz