Bol şans enişte dm yanar birazdanUlan enişte dugmeci çok diyorsun forumda
Bol şans enişte dm yanar birazdanUlan enişte dugmeci çok diyorsun forumda
Son paramla teneke siparişi verdim dost dikkat etmek lazımUlan enişte dugmeci çok diyorsun forumda
Öbür tarafa tek atımlık kurusunumuz var onuda bı top için harciyamam enisteBol şans enişte dm yanar birazdan
Maho nasıl biliyo o sokak barlar sokağına çok yakın tam kestirmede kalıyo barlar sokağına çıkmak için bir kere ordan gideyim dedim tasaklı bi ablamız seni yemek istiyorum aslanım dedi o gün bugün bir daha alsancak a gitmedik enişteOglanci sokağı helal olsun devlette karışmıyor galiba oraya
Musammbada sar mahocumSon paramla teneke siparişi verdim dost dikkat etmek lazım
Helal olsun dasaklari farketmissin farketmesen Allah muhafaza enisteMaho nasıl biliyo o sokak barlar sokağına çok yakın tam kestirmede kalıyo barlar sokağına çıkmak için bir kere ordan gideyim dedim tasaklı bi ablamız seni yemek istiyorum aslanım dedi o gün bugün bir daha alsancak a gitmedik enişte
Ona para yetmedi dost ışıklarda su işine giriyorumMusammbada sar mahocum
Aman dost gitme oralara sıra bende derler üzerler seniMaho nasıl biliyo o sokak barlar sokağına çok yakın tam kestirmede kalıyo barlar sokağına çıkmak için bir kere ordan gideyim dedim tasaklı bi ablamız seni yemek istiyorum aslanım dedi o gün bugün bir daha alsancak a gitmedik enişte
Helal olsun her sektörde varsın MahoOna para yetmedi dost ışıklarda su işine giriyorum
2 tane Suriyeli çocuk buldum sağlam bütçe ile giriyoruz 1+2 seneye halk arz bile açarızHelal olsun her sektörde varsın Maho
Lavugun ağzında diş kalmamış enişte saksafon üflemekten peruğu çıkar koy masaya 4.olur hiç sırıtmazHelal olsun dasaklari farketmissin farketmesen Allah muhafaza eniste
Biz halka arz dayiz dost senide görmek güzel olur2 tane Suriyeli çocuk buldum sağlam bütçe ile giriyoruz 1+2 seneye halk arz bile açarız
Senin yanına yaklaşmak zor dost bir sen bir Dilan Polat bonkörlük konusundaBiz halka arz dayiz dost senide görmek güzel olur
10 sene oldu mahocum izmirden taşınma sebebim gardan çıkınca mecbur ugruyon diğer türlü yol 4 kat uzuyo yol uzamasın derken uzatmayı veriyolardı elimizeAman dost gitme oralara sıra bende derler üzerler seni
Kuzu grup bizim dost iş lazım olucaksa novasky gönderdi de tamam @Enişte sorSenin yanına yaklaşmak zor dost bir sen bir Dilan Polat bonkörlük konusunda
Allah korumuş dost10 sene oldu mahocum izmirden taşınma sebebim gardan çıkınca mecbur ugruyon diğer türlü yol 4 kat uzuyo yol uzamasın derken uzatmayı veriyolardı elimize
Bense izmirde yaşıyorum @pehlivan35 Bucaya beklerim dostizmirde yaşayanlar beğensin dostlar
İzmir’de yaşayan sensın mahocum Allah seni korusunAllah korumuş dost
Sen pehlivana git dost Bornova sokağında oturuyo en elit yerinde uğra bi gece 10 gibi yalnız kalıyormuş bu sıralarBense izmirde yaşıyorum @pehlivan35 Bucaya beklerim dost