- 14,936
- 5,123
- 113
Teşekkürler dost sende bir organ mafyası elektriği aldımBense izmirde yaşıyorum @pehlivan35 Bucaya beklerim dost
Teşekkürler dost sende bir organ mafyası elektriği aldımBense izmirde yaşıyorum @pehlivan35 Bucaya beklerim dost
Teneke aldım dostİzmir’de yaşayan sensın mahocum Allah seni korusun
Bu 3. evliliğim şu anki eşim de sağlık bakanlığında avukat ayıptır söylemesiLa omer ben senin evli olduguna kesinlikle inanmiyorum. Bi kadinin seni cekme ihtimali sifir aw. O yuzden trol yapiyor
Mizahini seviyorum ya. Askerligini yaptin mi lenBu 3. evliliğim şu anki eşim de sağlık bakanlığında avukat ayıptır söylemesi
Ne mizahi abkkkMizahini seviyorum ya. Askerligini yaptin mi len
Alyansı katlasa bedelli yapacaktı olmadıMizahini seviyorum ya. Askerligini yaptin mi len
Daha cok katlar kanki omer bedelli yapana kadar bedelli 500 k olacak awAlyansı katlasa bedelli yapacaktı olmadı
Nasip bir daha ki evliliğe artık orda 100 binlik bi alyans alsında lazım olur böyle günlerde
4 karıya kadar izin var dost 4 karı her karı için birer alyans alcak bu iş ancak böyle çözülürDaha cok katlar kanki omer bedelli yapana kadar bedelli 500 k olacak aw
🤣🤣Teşekkürler dost sende bir organ mafyası elektriği aldım
Aldim celik ama simdiden hafif atmalar varPirinçten yaptır dost
Kardeş ben tedavi oluyorum amatörde ama orda hırsızları değil müptezelleri tamir ediyorlar onu bi anla ona göre tavsiye ver 😂Sen bence git tedavi ol sonun iyi değil. Amateme başvur.
Daha cok katlar kanki omer bedelli yapana kadar bedelli 500 k olacak aw
4 karıya kadar izin var dost 4 karı her karı için birer alyans alcak bu iş ancak böyle çözülür
Naber lan hayatsızLütfen Konuyla dalga gecmeyin ben sizin gibi hayatsız değilim açıkçası
Bende kullancam yeni favorim valla 😃🤣Naber lan hayatsız
Güzel ithap dost günlük hayatta kullanacağım
Hayatsız abin geldi ver bi çayBende kullancam yeni favorim valla 😃🤣
Bende o poku yedim de bir ara gittim çelik ama sarı işte boyamışlar ondan aldım baya bir fatkeymedi sonra aldım geri farketmedi neyseki bu pislik bazen herşeye sokuyor inan o da gider psikolojisiyle ne atarsan at gelmiyor ne oynarsan oyna baskı altında borç ödicem diye yaptığım herşey den zarar zarar ettim yapmamak lazım güzel Kardeşim bijuterilerde bulabilirsin o sahte olanı dabeyler iyi günler eşimden gizli alyansı satıp slotta kaybettim altına en yakın paslanmayacak yüzük hangi maddedir ve İzmir’de nerede bulabilrm
slottan vurup mu geri aldın aitını merak ettimBende o poku yedim de bir ara gittim çelik ama sarı işte boyamışlar ondan aldım baya bir fatkeymedi sonra aldım geri farketmedi neyseki bu pislik bazen herşeye sokuyor inan o da gider psikolojisiyle ne atarsan at gelmiyor ne oynarsan oyna baskı altında borç ödicem diye yaptığım herşey den zarar zarar ettim yapmamak lazım güzel Kardeşim bijuterilerde bulabilirsin o sahte olanı da
Çürük aldı iki ay yaptıMizahini seviyorum ya. Askerligini yaptin mi len
Ula ömer kimin alyansini çarptın onu söyle hele medyum ayağına sende dolandırıcı oldunLütfen Konuyla dalga gecmeyin ben sizin gibi hayatsız değilim açıkçası