Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Amaç Nedir Fenerbahçe?

betcoast

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,919
1,155
113
fenerbahçe’yi anlamakta zorlanan arkadaşlar bu videoyu izleyip kafalarında ki soru işaretlerine cevap bulabilirler

Desparw

Galatasaray
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,728
1,271
113
Tamamen Ayrıcalık İstiyorlar Tek muhabbetı budur ali koç Fenerbahçeyi o kadar sene sampıyon yapamadı fenerbahceyi mahfetti yeni sezonda 5 yıldızlı forma ıle cıkıcaz dedı 5 yıldızlı logo forma cıkardı butun herkese sattı sonra formaları ıptal ettı sımdı lıgten cekılcez dedı yıne lafından dondu bu ali koç fenerbahçe için sadece ayrıcalık istiyor hepsı budur

yokdahaneler

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,255
894
113
Ne başarın var Avrupa da konuşuyon bilader begenmedigin takım Cl de 4 kez çeyrek final bir yarı final oynadı 2 kupa getirmiş Avrupa'dan norslanfgjgdfhjgdan 6 yemişsin ? Ne anlatiyon sen her sene penaltı şampiyonu olup beceriksizlikle şampiyon olamiyorsunuz napacaklar size buyrun kupa sizinmi olsun diyecekler Kaç haftadır Ali Koç kafa ütülüyor yok ligden çekiliriz yok bilmem ne çocuk oyuncağı yaptı birtane adam koca Fenerbahçe yi yönetime sesi çıkmıyor taraftarın eski fener taraftarı boylemiydi önce başınızdakilere bakın.
Kahveden çıkmayıp futboldan anlamadan ama herşeye hakim olduğunu sanan dayı yorumu olmuş bu bro :D :D

Shadow07

Miracle
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,389
4,075
113
Türkiyede siyaset işin icinde oldugu muddetce Fenerbahce Düsmanlari bitmez.

Ekli dosyalar

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,942
17,282
113
Ligden çekilecez edecez diyordu tıpası yemedi. Safi rüzgar vizyon başkanım

marinpnn

Enişte enişte enişte
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,849
5,010
113
Olum 85 tane penaltı kullandırdılar hala sağlıyorsunuz ya şampiyon olacaksan Beşiktaş'ın 17 18i gibi çıkacaksın sahaya dakka 25 den 3 0 yapacaksın hakem konuşulmayacak bile

Shadow07

Miracle
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,389
4,075
113
Kahveden çıkmayıp futboldan anlamadan ama herşeye hakim olduğunu sanan dayı yorumu olmuş bu bro :D :D
Zaten bunlarin çogu boyle kanka.Laf anlatmaya çalismamak lazimda iste bizde duramiyoz hata bizde de var

yokdahaneler

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,255
894
113
Yaz bakalım başarılarını biz bilmiyoruz anlamıyoruz futboldan
general harrington kupası vardı başka
sırala bakalım futbol dehası dostum
Kanka GS avrupa kupası alalı 25 sene oldu farkında mısın ben daha bebeydim o sıra hayal mayal hatirliyorum gslilerin coguda görmemiştir bile onu ovundugun şey garip ve yaşın kaç bilmem ama o kadrodaki oyunculardan kaç tanesi fetodan kaçak ? Ovundugun başarı fetocilarin milattan önceki başarısı yani :D gsnin ülke puanı düşürmekten başka bı olayı yok Avrupada olsun bizim UEFA kupamiz var demekten utanmiyonuzmu cidden ben okurken utaniyorumda :D :D

sezermc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,318
826
113
Olmadı dost cekilseydi keşke en çok şaibe li maclar onlarda en cok itiraz onlarda cekilsede cikamasa artık kalite bırakmadı ligde.. 9 köyü birbirine katar derlerya o misal 9 ligi bir birine katar cekilmez yinede..allah düştüğü günleri düşüp çıkamadığı günleri göstersin

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,942
17,282
113
Kanka GS avrupa kupası alalı 25 sene oldu farkında mısın ben daha bebeydim o sıra hayal mayal hatirliyorum gslilerin coguda görmemiştir bile onu ovundugun şey garip ve yaşın kaç bilmem ama o kadrodaki oyunculardan kaç tanesi fetodan kaçak ? Ovundugun başarı fetocilarin milattan önceki başarısı yani :D gsnin ülke puanı düşürmekten başka bı olayı yok Avrupada olsun bizim UEFA kupamiz var demekten utanmiyonuzmu cidden ben okurken utaniyorumda :D :D
Adam başarılarını yaz demiş kanka, gsnin eski başarılarını eleştirmişsin. Çok büyüksün gesem