- 1,616
- 1,764
- 113
Tebrikler dostumAkşam işim vardı maçları takip etmedim zaten tutacağını pek beklemedigim kupondu sadece yüksek oranlara bastım sonuç ortada görüyorsunuz anlatmaya gerek Yok 😂😂Ekli dosyayı görüntüle 266168
Bu Türkiye ligini bilebiliyosan helalAkşam işim vardı maçları takip etmedim zaten tutacağını pek beklemedigim kupondu sadece yüksek oranlara bastım sonuç ortada görüyorsunuz anlatmaya gerek Yok 😂😂Ekli dosyayı görüntüle 266168
Sivas'ın puana ihtiyacı var diye MS 2 oynadım, Trabzon ise zaten hep zar zor yeniyor diye bu sefer hakemler de yardım edemez diye MS x oynadım kismette varmış gelmiş kardeşim kuponBu Türkiye ligini bilebiliyosan helal
TebriklerAkşam işim vardı maçları takip etmedim zaten tutacağını pek beklemedigim kupondu sadece yüksek oranlara bastım sonuç ortada görüyorsunuz anlatmaya gerek Yok 😂😂Ekli dosyayı görüntüle 266168
Dm açık dostTebrikler
TebriklerAkşam işim vardı maçları takip etmedim zaten tutacağını pek beklemedigim kupondu sadece yüksek oranlara bastım sonuç ortada görüyorsunuz anlatmaya gerek Yok 😂😂Ekli dosyayı görüntüle 266168