👏Peki yıllardır haklarını yedikleri Anadolu klüplerini destekleyen taraftarlar insan degil miydi çıkacak adam gibi mesleğini yapacak kimseye köpeklik yapmayacak o zaman kimse kimseye dokunmaz
Argo nerde varCorley
Argo yapmadan yorumlarını seçerek yaparsan sevinirim dostum
Kardeşim kitap oku biraz çok cahil kalmışsın Valla. yazıkAdam olan kendine dayak atirmaz atiriyorsa vardır bir sebebi
Ya orası öyle de konudan bağımsız yazdım ben adam yerde yatıyo kafasına tekme atıyo kaç kişiPeki yıllardır haklarını yedikleri Anadolu klüplerini destekleyen taraftarlar insan degil miydi çıkacak adam gibi mesleğini yapacak kimseye köpeklik yapmayacak o zaman kimse kimseye dokunmaz
Ne anlatıyon hocam ya çocuğunu düşünen sırf birilerine yaranmak için ailesine edilen küfürlere göz yumar mişu forumda bile şu olaya sevinerek yazanlar var.ülkenin ne halde olduğu şu kendi halinde olan forumdan bile belli oluyor. hakemin ufak da bir çocuğu var ilerde insallah çocuğunuzun önünde dayak yemezsiniz.
Kitap okuyarak adam olunuyorsa vay halimizeKardeşim kitap oku biraz çok cahil kalmışsın Valla. yazık
Argo kullandığın yorumları sildimArgo nerde var
Reis yerdeyken 2 kisi tekme atiyor hakemin yüzüneGoruntuleri 50 kez izledim vurmamis yumruk yuze gelmiyo ayagi kayip dusuyo yerdeyken yanlislikla adamin ayagi yuzune degmis kasitli bi durum yok yani
Sabır işte kardeşim herkesin sabrı bir yere kadar kimsenin canını yakmayacaksinYa orası öyle de konudan bağımsız yazdım ben adam yerde yatıyo kafasına tekme atıyo kaç kişi
Yanlislikla isteneden olmus iste anlasana cok onmli diilReis yerdeyken 2 kisi tekme atiyor hakemin yüzüne
Farkındayım sildigini sonra kulanmadin zatten uyarıyi aldım tekrar belirmenin anlamı yokArgo kullandığın yorumları sildim
düzenledim
bundan sonra kullanmazsan sevinirim dostum
sen kitap okumadan başla başkan gerisi gelirKitap okuyarak adam olunuyorsa vay halimize
Yazıklar olsun başkan musveddesinede,yerde yatan adama tekme atanlarada,o hakemlerinde aileleri çocuklari,eşleri ,anne ,babaları var .hicbir insan şu muameleyi haketmiyor.Bu magandayı kulup başkanı yapanlarada yazıklar olsun.Hala hakem haketmisti diye sevinen Ankaragucu'lu taraftarlarada.Rize ve Trabzonsporu bende sevmem ama hangi macta olursa olsun futbol denen bir oyun için değmez boyle şeyler yapmaya.umarim ilk vuranda tekme atanlarda ağır ceza alır ayni muameleyi görürler.