- 14,327
- 7,821
- 113
İbretlik ceza yicek, gelmişsiniz başkanı savunuyorsunuz,klubunde içine sicicak bu hareketi, ağır yaptirimlar uygulanir, dünyaya rezil oluyoruz aq,ne kadar kötü yonetirse yönetsin süper ligde hakem dövmek nedir ya
Daha dün söyledim mesleğimi.😂Tadi nasil ama biliyonmu, keyfee gelince ayri zevkli tadı
Kendisi AKP'nin kurucusu ve iki dönem milletvekili.#SONDAKİKA | Ankaragücü başkanı Faruk Koca gözaltına alındı. (Ertem Şener)
Bide yabancı hakem istiyolar kim bize niye hakem yollasınİbretlik ceza yicek, gelmişsiniz başkanı savunuyorsunuz,klubunde içine sicicak bu hareketi, ağır yaptirimlar uygulanir, dünyaya rezil oluyoruz aq,ne kadar kötü yonetirse yönetsin süper ligde hakem dövmek nedir ya
Eşi hamileymiş galibaSiz hayırdır ya öyle iyi yapmış böyle iyi yapmış. Abi city maçında hakemin yaptığı avantaj hatası turkiyede olsa o zaman silahla direkt öldüreceksiniz. Bırakın bu holiganligi artık sadece spor olarak bakın ve maç biter bitmez hayatınıza odaklanın. Çocuğunuzun hayatına vs bakın spor dışında bakmayın bırakın artık bu holiganligi. Çocuğu tüm TV lerde babasının yumruklandigini ve teklemelendigini görüyor nesi güzel bunun.
Biliyom knka , hem mala hem viskiye vur gitsinDaha dün söyledim mesleğimi.😂
AkpliyimKendisi AKP'nin kurucusu ve iki dönem milletvekili.
Salarlar sabaha bence.
Yanında bide kuru iyi gidiyo o zaman aldığın haz nirvanaya çıkıyorBiliyom knka , hem mala hem viskiye vur gitsin
Przvatf reklamimi yapiyon kanka 😂Yanında bide kuru iyi gidiyo o zaman aldığın haz nirvanaya çıkıyor
Przvatf reklamimi yapiyon kanka 😂
Hımm nirvanaya çıktım şuan
SON DAKİKA | AKP’nin kurucuları arasında yer alan Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla yarın AK Parti'den ihraç edilecek.Kendisi AKP'nin kurucusu ve iki dönem milletvekili.
Salarlar sabaha bence.