- 434
- 104
- 43
Kardeşim 10 kat çevrim yaptırdılar mi yoksa doğru düzgün anlatsana odeyebilirler ona bişe dediğim yok 10 kat çevrim siki çıkarttı kahbe soylari
Kardeşim 10 kat çevrim yaptırdılar mi yoksa doğru düzgün anlatsana odeyebilirler ona bişe dediğim yok 10 kat çevrim siki çıkarttı kahbe soylari
Yok kral çevrim falan demedilerKardeşim 10 kat çevrim yaptırdılar mi yoksa doğru düzgün anlatsana odeyebilirler ona bişe dediğim yok 10 kat çevrim siki çıkarttı kahbe soylari
Ula arkadaş nasıl iş bu yaaYok kral çevrim falan demediler
kanka o hemen ne neyle çektin20 dakikada ödeme yaptılar. Hatta 12 TL den freespin de sakladım. 😬
Ekli dosyayı görüntüle 595848
Hangi oyun onaylı diyor bonus bulamadim ama.?kanka o hemen ne neyle çektin
ben freebet kullandim canoHangi oyun onaylı diyor bonus bulamadim ama.?
kaç çektin kanka senben freebet kullandim cano
kanka cekemdim 5k cevirdim hala çevir diyo agliycam oturupkaç çektin kanka sen
Ne zaman dedi sabah gel diyecanlıya bağlanmıyo daha bonusu alamadık bağlandık bi kere sabah gel dedi sövdüm baya şimdi sigara lazım o yüzden geri bağlanıcaz
1 saat oldu olmadı güncelleme varmış sözdeNe zaman dedi sabah gel diye
Yandık ozmn 270 yaptık talep verdik bizdende isticekler ozmnOrospu çocukları bunlar 3-5 kişiye para ggönderir sonra ip der yada saçma sapan çevrim ister Ekli dosyayı görüntüle 595872Ekli dosyayı görüntüle 595872Ekli dosyayı görüntüle 595873
Boşuna uğraşma ödemezlerYandık ozmn 270 yaptık talep verdik bizdende isticekler ozmn
odedi kanka 900 taklaBoşuna uğraşmayın orospu çocuklari kuruş ödemez