- 1,848
- 1,025
- 113
Şuan duruyo bakalım reis10 kat çevrim şartı koydular iptal olur o cekim
Şuan duruyo bakalım reis10 kat çevrim şartı koydular iptal olur o cekim
İnşallah ödenir araya kaynarŞuan duruyo bakalım reis
1 saat oldu duruyo öyleİnşallah ödenir araya kaynar
Yatırım niye yaptın çok merak ediyorum soruyorum sanaYatırım yaptık çekim verdik ödenmiyor
Ne bileyim herkes çekim geldi sağlam site diyinceYatırım niye yaptın çok merak ediyorum soruyorum sana
Evet kardeş sana yalan borcumuz var yalan soyluyozÇekim geldi diyenler yalan söylüyor 10 defa iptal etti
Vallahi çevrim falan yapmadım 2 baskette 250 yaptım 3 saat sonra çekimim geldi beni tanıyan bilir yalan falan işim olmaz bana da laf etmeye kalmayındaİnşallah ödenir araya kaynar
Araya kaynar inşallah dedik kaynamışsın valla normalde 10 kat çevrim varVallahi çevrim falan yapmadım 2 baskette 250 yaptım 3 saat sonra çekimim geldi beni tanıyan bilir yalan falan işim olmaz bana da laf etmeye kalmayında
Valla ödedi salaklar 41 tl kalmıştı onuda silmediler onuda katlamaya çalışıyorum olursa bidaha çekcem 😂Araya kaynar inşallah dedik kaynamışsın valla normalde 10 kat çevrim var
Geldi ylan söylemiyoruz 3 kere red verdi bu sabah tekrar verdim çekim payfixle geldiÇekim geldi diyenler yalan söylüyor 10 defa iptal etti