- 13,657
- 6,839
- 113
Son 2.28 de 4 sayı çıktı yoksa rahat üste gidecekti
2 dkda 4 sayimi attilarİlk yarı bitti 35-42
Kahve evlatlari ulan giderse varyaSon 2.28 de 4 sayı çıktı yoksa rahat üste gidecekti
85 sayı lazım 2. Yarıya ibneler hizlansa atacaklar dost 24 saniye kullaniyorlar her hücum ve çok sert savunma var ona rağmen 77 çıktı savunmayı biraz salsalar hücumlar hizlansa 170 çıkarKahve evlatlari ulan giderse varya
Her mcta 90 atiyolar bize gelincemi savunma, 2bucuk dkada 4 sayı nedir osp evlatlari kafayi yicem , son mac85 sayı lazım 2. Yarıya ibneler hizlansa atacaklar dost 24 saniye kullaniyorlar her hücum ve çok sert savunma var ona rağmen 77 çıktı savunmayı biraz salsalar hücumlar hizlansa 170 çıkar
Her per en az 43 sayi lazim85 sayı lazım 2. Yarıya ibneler hizlansa atacaklar dost 24 saniye kullaniyorlar her hücum ve çok sert savunma var ona rağmen 77 çıktı savunmayı biraz salsalar hücumlar hizlansa 170 çıkar
Bol şansBunu da freebetle denedim bakalimEkli dosyayı görüntüle 439496
Atarlar ya du bakalım 2. Yarı bı başlasında ev sahibi geride taraftar baskısı da var mecbur hızlanacak ev hizlanirsa Paris rahat sayı atar kontradan ve dış atışlardamHer per en az 43 sayi lazim
Bol şanslar reisBunu da freebetle denedim bakalimEkli dosyayı görüntüle 439496
Bakalım nolcak reisAtarlar ya du bakalım 2. Yarı bı başlasında ev sahibi geride taraftar baskısı da var mecbur hızlanacak ev hizlanirsa Paris rahat sayı atar kontradan ve dış atışlardam
4-5 hücum da 24 sn doldu potaya atamadilar topu aq tam kanserlik oynuyor evBakalım nolcak reis
Oyle basket takımlarından ve oyuncularindan nefrer ediyorum hepsi kalitwsiz oćg4-5 hücum da 24 sn doldu potaya atamadilar topu aq tam kanserlik oynuyor ev
20 saniye top sektiriyor son 4 saniye potaya gitmeye çalışıyor bitane zenci oyun kurucu var yanımda olsa gırtlaklarimOyle basket takımlarından ve oyuncularindan nefrer ediyorum hepsi kalitwsiz oćg
Sanki fransa baya zayıf kalıo😑Başlıyor şimdi 2. Yarı 45 falan çıkması lazım bu per
Boktan oynuyorlar, basa bas gitmesi kötü savunmalara daha sert oluyor, fark acilisa mac dagilir koparBaşlıyor şimdi 2. Yarı 45 falan çıkması lazım bu per
İki maçada baktmda harbi insanu verem ederlerBoktan oynuyorlar, basa bas gitmesi kötü savunmalara daha sert oluyor, fark acilisa mac dagilir kopar
Bunlarin elini ayaginin aq , 5 dk 30 snde 15 sayi atmak nedirBaşlıyor şimdi 2. Yarı 45 falan çıkması lazım bu per