- 4,046
- 2,811
- 113
Teli kaydedim oyun bonusa girmezse giderim 😂
:₺)Teli kaydedim oyun bonusa girmezse giderim 😂
Bende Adana'da 23,500 aliyrm kirada değilim arabam vardi kumar yüzden geçen hafta satmak zorunda kaldım daha birgün maaşı ymk nasip olmadı 4 senede.bence tutar çok azValla hemen burun kivirmayin Bence hic fena degil. İstanbul da 17-18 bin aliyorum. 5 bin konaklama minimum 5 bin yeme icmeye gidiyor. Yani 12,5 gibi degilde 18-20 gibi dusunmek lazim.
Önlisans yada lisans varmiValla ben iş arıyorum eğer arkadaşın dediğinden daha iyi imkanlara sahip bir iş ayarlayabilicek varsa duamı alır yaş 30 Malatya'da yaşıyorum
Özellikle şehir dışı olursa daha iyi olur.
Dost valla yok lise açıktan okuyoduk onuda bıraktık. İyi kötü burada yagimizda kavruluyorduk deprem aldı gitti onuda Malatya tamamen hayalet şehir oldu. Fabrikalar fırsatçı oldu o yüzden bakınıyorum böyle eğer bir iş çıkarsa çıkıp gideyim diyeÖnlisans yada lisans varmi
Onlisansim var benimÖnlisans yada lisans varmi
Al benden de o kadar. Bizim bi arkadas var bankayla isi olmaz. Gider maasi nakit ceker. Bi tomar parayla gelir. Ayni masi aliyoruz ben 500 lira cekmeyiyoruum 🙁Bende Adana'da 23,500 aliyrm kirada değilim arabam vardi kumar yüzden geçen hafta satmak zorunda kaldım daha birgün maaşı ymk nasip olmadı 4 senede.bence tutar çok az
Bana yazValla ben iş arıyorum eğer arkadaşın dediğinden daha iyi imkanlara sahip bir iş ayarlayabilicek varsa duamı alır yaş 30 Malatya'da yaşıyorum
Özellikle şehir dışı olursa daha iyi olur.
dostlar bende personelim başladım ve beğendim şuan mesaideyim dönüş yapamıyorum,
sigara disinda masraf olmadigi için baslangic ucreti gayet iyi, tabaklara sus basıp makineye atıyorum olay bu
ev denize 1dk 8 saat sonunda gidip takılıyoruz kuzenle
birikim için ideal geldi kuzenle geldik bizde
müsait olunca detay yazarım
Valla kral hem kalacak yer hem yeme içme veriyor hemde 12.500 lira maaş veriyor iyi paraBu işin icindeyim deyipte 12500 beğenmeyen arkadaşlar hangi otelde çalışıyor ve kaç para maaş alıyor acaba merak ettim ben Antalya'nın en iyi otelinde çalışıyorum maaş hemen hemen aynı bu ay zam gelecek bizden iyisi varmiymis merak ettimde
12500 o sıcağa bile az aw iki çıplak rus görüyorsunuz diye şükür ediyoruz aw ben ordayken sizin aldığınız maaşı bahşiş alıyordumBu işin icindeyim deyipte 12500 beğenmeyen arkadaşlar hangi otelde çalışıyor ve kaç para maaş alıyor acaba merak ettim ben Antalya'nın en iyi otelinde çalışıyorum maaş hemen hemen aynı bu ay zam gelecek bizden iyisi varmiymis merak ettimde
Bizim fabrika malesef o şekilde arıyor lisans olunca 23,500 önlisans 20.000 alıyorDost valla yok lise açıktan okuyoduk onuda bıraktık. İyi kötü burada yagimizda kavruluyorduk deprem aldı gitti onuda Malatya tamamen hayalet şehir oldu. Fabrikalar fırsatçı oldu o yüzden bakınıyorum böyle eğer bir iş çıkarsa çıkıp gideyim diye
İse ihtiyacın varsa özelden yazOnlisansim var benim