- 25,663
- 23,759
- 113
28 fark sanki saldilar olmicak gibi
@kertis123 ulan puşt oğlu puşt ağzımı bozdurma ilk heabım burda varken dolandırmadınmı beni bende senden bu hesapla aldım böyle paramı götoş dolandırdığını yazsana kimsenin parasını yemem lan ben küfğr ettirme beni kaşar herşf
Vay canına oyun içinde oyun ezel Gibi film@kertis123 ulan puşt oğlu puşt ağzımı bozdurma ilk heabım burda varken dolandırmadınmı beni bende senden bu hesapla aldım böyle paramı götoş dolandırdığını yazsana kimsenin parasını yemem lan ben küfğr ettirme beni kaşar herşf
Ayın 10 u sineması mı dost 😉ıyı arkadas o kanka
Seni namussuz şerefsiz HAYSİYETSİZ ben kimsenin bir kuruşunu almam sen birinci sınıf namussuzsun şimdide iftira mi atiyorsun evlatlarından ciksin@kertis123 ulan puşt oğlu puşt ağzımı bozdurma ilk heabım burda varken dolandırmadınmı beni bende senden bu hesapla aldım böyle paramı götoş dolandırdığını yazsana kimsenin parasını yemem lan ben küfğr ettirme beni kaşar herşf
Baktım biraz sana da herkesten deneme bonusu cekcem deyip para almışsın herkes vermiş sana gördüğüm.bu@kertis123 ulan puşt oğlu puşt ağzımı bozdurma ilk heabım burda varken dolandırmadınmı beni bende senden bu hesapla aldım böyle paramı götoş dolandırdığını yazsana kimsenin parasını yemem lan ben küfğr ettirme beni kaşar herşf
ya ne ısım olur erkan sımdı baskası olsa vallahı bozacam dost onceden baska konuda konusmustuk dıger arkadaslarlada arası ıyı ondan ayın 10unu ıple cekmıyoz yanıAyın 10 u sineması mı dost 😉
Kanka sen neyi bilip bilmeden konuşuyosun bu puşt la bunun multi 2,3 hesabı var en az hepsinden tekme yedim kendi paramı aldım ondan geçsin bu işleri gelmiş ağlıyor labuk adminler görmüyormu bunu anlamıyorum mesajlara da bakabiliyorlar sonuçta görelim kimmiş dolandırıcı si..min kumar bataklığında adımız dolandırıcı oldu aq vay anasınıDolandırıcı adamda karakter olmaz zaten karakter olsa dolandırıcı olmaz istediğin kadar yaz güler gecer dolandırıcı adamın kanında var arsizlik
Dost bu konuşmayı ozelemi tasisaniz hos olmuyor alış veriş yasak bilmediginiz adama göndermeyin gonderdiysenizde kupon yattı sayın kötü durum jesje yasanmasa tabiki amaSeni namussuz şerefsiz HAYSİYETSİZ ben kimsenin bir kuruşunu almam sen birinci sınıf namussuzsun şimdide iftira mi atiyorsun evlatlarından ciksin
2 dakka makara yapalım dedik sende alıngan oldun be senlede makara yapilmiyo artık bilader yaya ne ısım olur erkan sımdı baskası olsa vallahı bozacam dost onceden baska konuda konusmustuk dıger arkadaslarlada arası ıyı ondan ayın 10unu ıple cekmıyoz yanı
SKanka sen neyi bilip bilmeden konuşuyosun bu puşt la bunun multi 2,3 hesabı var en az hepsinden tekme yedim kendi paramı aldım ondan geçsin bu işleri gelmiş ağlıyor labuk adminler görmüyormu bunu anlamıyorum mesajlara da bakabiliyorlar sonuçta görelim kimmiş dolandırıcı si..min kumar bataklığında adımız dolandırıcı oldu aq vay anasını
sınırlıyım kanka harbı sınırlıyım bu sıra cınler tepemde gezıyo bakma cok makara yapıyozda hep kafa daıtalım dıye kanki senle sıkıntım yok yani2 dakka makara yapalım dedik sende alıngan oldun be senlede makara yapilmiyo artık bilader ya
Yaz nolduAw bi durun yav nereye bir şey yazsam mod kilitliyor olay çıkıyor burda
Hazır gelmisken bı sigara ismarlasana banaBana bir kişi dolandırıcı desin para aldı desin hodri meydan
IBAN at abiİlla ban mi atiyim yav
Ortak ben parada değilim bu kahpe evladını heryere rezil edeceğimHazır gelmisken bı sigara ismarlasana bana