Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Antep Lahmacunu - sukes1982

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1

cerayan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,553
593
113
@kertis123 ulan puşt oğlu puşt ağzımı bozdurma ilk heabım burda varken dolandırmadınmı beni bende senden bu hesapla aldım böyle paramı götoş dolandırdığını yazsana kimsenin parasını yemem lan ben küfğr ettirme beni kaşar herşf
@kertis123 ulan puşt oğlu puşt ağzımı bozdurma ilk heabım burda varken dolandırmadınmı beni bende senden bu hesapla aldım böyle paramı götoş dolandırdığını yazsana kimsenin parasını yemem lan ben küfğr ettirme beni kaşar herşf
Vay canına oyun içinde oyun ezel Gibi film

kertis123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
818
300
63
Seni namussuz şerefsiz HAYSİYETSİZ ben kimsenin bir kuruşunu almam sen birinci sınıf namussuzsun şimdide iftira mi atiyorsun evlatlarından ciksin

cerayan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,553
593
113
Baktım biraz sana da herkesten deneme bonusu cekcem deyip para almışsın herkes vermiş sana gördüğüm.bu

kertis123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
818
300
63
Kardeşim ben bu forumda kimseden bir kuruş almadım almam yalan söylüyor ispat etsin şerefsiz herkesi carptin dolandırıcı olduğun için banlanip duruyorsun namussuz

0che777

BEŞİKTAŞLI OLUNMAZ DOĞULUR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,012
559
113
Dolandırıcı adamda karakter olmaz zaten karakter olsa dolandırıcı olmaz istediğin kadar yaz güler gecer dolandırıcı adamın kanında var arsizlik
Kanka sen neyi bilip bilmeden konuşuyosun bu puşt la bunun multi 2,3 hesabı var en az hepsinden tekme yedim kendi paramı aldım ondan geçsin bu işleri gelmiş ağlıyor labuk adminler görmüyormu bunu anlamıyorum mesajlara da bakabiliyorlar sonuçta görelim kimmiş dolandırıcı si..min kumar bataklığında adımız dolandırıcı oldu aq vay anasını

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,806
20,738
113
Seni namussuz şerefsiz HAYSİYETSİZ ben kimsenin bir kuruşunu almam sen birinci sınıf namussuzsun şimdide iftira mi atiyorsun evlatlarından ciksin
Dost bu konuşmayı ozelemi tasisaniz hos olmuyor alış veriş yasak bilmediginiz adama göndermeyin gonderdiysenizde kupon yattı sayın kötü durum jesje yasanmasa tabiki ama :(

Erkan4235

Fenerbahçe
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
7,050
5,618
113
ya ne ısım olur erkan sımdı baskası olsa vallahı bozacam dost onceden baska konuda konusmustuk dıger arkadaslarlada arası ıyı ondan ayın 10unu ıple cekmıyoz yanı
2 dakka makara yapalım dedik sende alıngan oldun be senlede makara yapilmiyo artık bilader ya

Erkan4235

Fenerbahçe
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
7,050
5,618
113
Kanka sen neyi bilip bilmeden konuşuyosun bu puşt la bunun multi 2,3 hesabı var en az hepsinden tekme yedim kendi paramı aldım ondan geçsin bu işleri gelmiş ağlıyor labuk adminler görmüyormu bunu anlamıyorum mesajlara da bakabiliyorlar sonuçta görelim kimmiş dolandırıcı si..min kumar bataklığında adımız dolandırıcı oldu aq vay anasını
S
Senin içinde baya kişi dolandırıcı diyo sende de var bi sıkıntı

cerayan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,553
593
113
Şimdi kim dolandirici aklım karıştı. Gece sorbesi oranları açsın hangisi dolandırıcı
0che777 1.02
Kertis123 10.00

kertis123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
818
300
63
Bana bir kişi dolandırıcı desin para aldı desin hodri meydan