- 1,553
- 593
- 113
Atığın hesabı vs bilmiyon mu numara vs almadın miBilmiom ortak bunun memleketi bı s2m ben dolandırıcı işte
Atığın hesabı vs bilmiyon mu numara vs almadın miBilmiom ortak bunun memleketi bı s2m ben dolandırıcı işte
Benim direk cripto hesabımı caldiAtığın hesabı vs bilmiyon mu numara vs almadın mi
Adam profesyonel yemin ederim kandiramayacagi adam yokBenim direk cripto hesabımı caldi
Küfür etme hakliyken haksız olcaksinBu ouche mi ne başkanlarda bildirim yaptık hesabımı kapatmadı oruspu çoçuğu bendede para aldı yalvarıyordu çakal aldı ortalıktan kayboldu siktiğim
İşim buparayı attıgın hesabın adı neydı bayram mı
dost sende bakıyom 2k 4k cekımler yapıyon bırak bı kere soyle gec 30 lıra alt tarafı ozelden soveceksen sovİşim bu
He senmiydin o hesabi calinanBenim direk cripto hesabımı caldi
Bni kandiramadi bndende para istedi inanmadim tabiki.onun sctigi bok daha denize varmadiAdam profesyonel yemin ederim kandiramayacagi adam yok
Dostum amacım gerçekten para deil adam gelmiş diyor sitede deneme aldım çevirip hakkını yollacam yalan atmasın ihtiyacım var desin 100 de atarım bari yalan konuşmasın bakıyorum aynı şekilde herkesi dolandırmışdost sende bakıyom 2k 4k cekımler yapıyon bırak bı kere soyle gec 30 lıra alt tarafı ozelden soveceksen sov
subyancı heralde acmıs lıselı hesabı lıselılerı mı kandırıyo yoksa
Ben sigara alacam bana 30 atsana abi sukes abide atarsa offDostum amacım gerçekten para deil adam gelmiş diyor sitede deneme aldım çevirip hakkını yollacam yalan atmasın ihtiyacım var desin 100 de atarım bari yalan konuşmasın bakıyorum aynı şekilde herkesi dolandırmış
Dost bana attığı PayFix buydu
ya dost sana bı sey dıyeyım dolandırılmamak ıcın bırı sana bende su kadar var su kadar eksıgım var dıye para ıstıyosa kumarbazlar ıcın konusuyorum emın ol yuzde 100 yalandırDostum amacım gerçekten para deil adam gelmiş diyor sitede deneme aldım çevirip hakkını yollacam yalan atmasın ihtiyacım var desin 100 de atarım bari yalan konuşmasın bakıyorum aynı şekilde herkesi dolandırmış
Kardes benim ihtiyacim var bana atarmisin 100Dostum amacım gerçekten para deil adam gelmiş diyor sitede deneme aldım çevirip hakkını yollacam yalan atmasın ihtiyacım var desin 100 de atarım bari yalan konuşmasın bakıyorum aynı şekilde herkesi dolandırmış
Çok doğru konuştun vallahiya dost sana bı sey dıyeyım dolandırılmamak ıcın bırı sana bende su kadar var su kadar eksıgım var dıye para ıstıyosa kumarbazlar ıcın konusuyorum emın ol yuzde 100 yalandır
Özelden de yazdım numaramı vs her şey yazdım abiBen sigara alacam bana 30 atsana abi sukes abide atarsa off