Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Antep Lahmacunu - sukes1982

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1

gecesiyah

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,777
1,750
113
dost sende bakıyom 2k 4k cekımler yapıyon bırak bı kere soyle gec 30 lıra alt tarafı ozelden soveceksen sov
Dostum amacım gerçekten para deil adam gelmiş diyor sitede deneme aldım çevirip hakkını yollacam yalan atmasın ihtiyacım var desin 100 de atarım bari yalan konuşmasın bakıyorum aynı şekilde herkesi dolandırmış

cerayan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,553
593
113
Dostum amacım gerçekten para deil adam gelmiş diyor sitede deneme aldım çevirip hakkını yollacam yalan atmasın ihtiyacım var desin 100 de atarım bari yalan konuşmasın bakıyorum aynı şekilde herkesi dolandırmış
Ben sigara alacam bana 30 atsana abi sukes abide atarsa off

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
72,125
76,990
113
ya dost sana bı sey dıyeyım dolandırılmamak ıcın bırı sana bende su kadar var su kadar eksıgım var dıye para ıstıyosa kumarbazlar ıcın konusuyorum emın ol yuzde 100 yalandır

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
87,866
47,751
113
Kardes benim ihtiyacim var bana atarmisin 100