- 11,735
- 4,426
- 113
bizimde dünümğz bugunümzden beter valla bunaldım artıkTebrikler bro her yerde kazanıyorsun
bizimde dünümğz bugunümzden beter valla bunaldım artıkTebrikler bro her yerde kazanıyorsun
sana yazacakta sennde kapalı lon😀Çıkmış gördüm yeni fark ettim
Valla öyle de param olduğundan etkinlij açıyorum hep ulan forumdan 1 kere çekilişte cıkmadım yani adil bişey değil bu adamın mesajı olsun kazanıyor biz enayiyizbizimde dünümğz bugunümzden beter valla bunaldım artık
Açtım dmDost payfix ulaştırman lazım bana çekiliş için
herşeyten öte şansımız yokValla öyle de param olduğundan etkinlij açıyorum hep ulan forumdan 1 kere çekilişte cıkmadım yani adil bişey değil bu adamın mesajı olsun kazanıyor biz enayiyiz
orasıda öyle yapcak bişe yokherşeyten öte şansımız yok
Tebrikler usta darısı basimizaBugünün özeti 😉
tebrikler güzel.Bugünün özeti 😉
Bugün bir kupon daha gelecek değerlendirin alın birseyler 👍🙏Tebrikler usta darısı basimiza
Antepliii bizim 100 le olacak şey değil bunlar kasa yükselirse alırım dostBugün bir kupon daha gelecek değerlendirin alın birseyler 👍🙏
paramız olsa burda ne işimiz var bro nasıl değerlendirek izliyoruzBugün bir kupon daha gelecek değerlendirin alın birseyler 👍🙏
Bu kez bitirmem gece maç varsa kupon gelecek bu sefer duanızı alırsam iyi yere giderim yardımcı da olurum burda takip eden 2-3 kişiyeBitirme paramızı
Gece burda olamayız ders var sabah dostBu kez bitirmem gece maç varsa kupon gelecek bu sefer duanızı alırsam iyi yere giderim yardımcı da olurum burda takip eden 2-3 kişiye
Takip etmem ama çok iyi dua ederim kanla dualarımla bu kasa bu hale geldi zatenBu kez bitirmem gece maç varsa kupon gelecek bu sefer duanızı alırsam iyi yere giderim yardımcı da olurum burda takip eden 2-3 kişiye
Gece ye kalmasın bizde alırız senin oynadıklarina3isteBu kez bitirmem gece maç varsa kupon gelecek bu sefer duanızı alırsam iyi yere giderim yardımcı da olurum burda takip eden 2-3 kişiye
Uyuruz dost kupon yapipKaybolmayın bir yere
Nasip diyor Antepliii sanırım100tlyi 20k yaptın daha nereye zorlayacan