- 4,829
- 4,013
- 113
hadi san marcosh salla ilk yarı şu golü be bu arkadaş 1 kayıp yaşayınca hırsa yenik düşüyor hep sonra tüm kasa gidiyor
atta moral olsun biraz adamın zararı çıksın
atta moral olsun biraz adamın zararı çıksın
Pardon yanlış anladım kusura bakma sıf konuyu zaten eğlenmek için açıyorum başkan ama kimse ile dalga geçmiyorum namusum üzerine yemin ederim yok konuyu takip etsin yok kandırayım diyekötü yorumları kastettim dostum
Allah affetsin bos yorum yapmadan duramiyorum bu konuda baskanim. Beni konudan banlarmisinboş yorum yapacaklar hiç yapmasın arkadaşlar , direkt geçin bu konuyu
Bakalım nasip kaybetsem de asla hırs yapmayacam asla çünkü sonu kötü oluyor
Bu maca kasa mi attinBakalım nasip kaybetsem de asla hırs yapmayacam asla çünkü sonu kötü oluyor
Başkan ilk olarak Barcelona ya verecektim hemde daha yüksek girecektim kırmızı kafamı karıştırdı onun için maç olmadığı için bunu aldımantepli az sabırlı ve planlı gitsen yaparsın da çok rastgele gidyorsun dayıcım . allah'ın peru 2sine ilk yarı taraf giriyorsun bu şansına gelse diğer 3ü yatıyor
spordan mı devam edeceksin hep maç kalmadı gidip buz hokeyi falan oynama sipin satın al bari güzel bişeyler öder belki ?Bakalım nasip kaybetsem de asla hırs yapmayacam asla çünkü sonu kötü oluyor
Yok kasa atılır mı hiç buna sadece 6 bastımBu maca kasa mi attin
Aha güldüm kim diyor onuBaşkanım mesajlara gülme emojisi koyulmuyor sebep nedir? Şu konuya gülmeden olur mu hiç
Başkan farkında konunun nereye gideceğineBaşkanım mesajlara gülme emojisi koyulmuyor sebep nedir? Şu konuya gülmeden olur mu hiç
Şimdi düzeldi bende de 😁Aha güldüm kim diyor onu
Valla kardes aimdi burda saygi kurallari cercevesinde yapabildigimizi yapiyoruzda asil yorumlar argo icerdigi icin yapilamiyor, maksat ortam bozulmasin dier arkadaslara ayip olmasin.simdi yorum yapasim var bu arkadasa ama bikdim artik yapmiycam 😁 cunku bu adama ne dersen de ister iyi niyetle tavsiyede bulun istersen asagila onun icin hic hisey fark etmiyor.Konuya yeni giren biri ne düşünür ? onu düşündünüz mü hiç ? , çok iğrenç gözüküyor dışarıdan
Sen onlara bakma boşver diyecemde şaka yaptım hemen üstüme gelecekler bukez seni savunmayacam geçen beni bırakıp kaçtın niye millete dağıtım sözü veriyorsun dagitmiyorsun niye tefecileri pandikliyorsun çok ayipBen mi iğrenç gözüküyorum ??
Katılıyorum şimdi konu altında gülme vaktiValla kardes aimdi burda saygi kurallari cercevesinde yapabildigimizi yapiyoruzda asil yorumlar argo icerdigi icin yapilamiyor, maksat ortam bozulmasin dier arkadaslara ayip olmasin.simdi yorum yapasim var bu arkadasa ama bikdim artik yapmiycam 😁 cunku bu adama ne dersen de ister iyi niyetle tavsiyede bulun istersen asagila onun icin hic hisey fark etmiyor.