Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Antep7575 | Bu Kez Acıma Olmayacak

Kupon Miktarı
6083
Kupon Oranı
1.57

brentford

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,829
4,013
113
hadi san marcosh salla ilk yarı şu golü be bu arkadaş 1 kayıp yaşayınca hırsa yenik düşüyor hep sonra tüm kasa gidiyor :(
atta moral olsun biraz adamın zararı çıksın

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,327
6,507
113
Antepli de olan şansın %25 i falan bende olsa köşe olmuştuk çoktan her neyse Antepli kumar hepimizi yıprattı ama seni psikolojik olarak daha fazla yıpratmış umarım kısa zamanda kendine gelirsin bol şanslar

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,754
7,299
113
antepli az sabırlı ve planlı gitsen yaparsın da çok rastgele gidyorsun dayıcım . allah'ın peru 2sine ilk yarı taraf giriyorsun bu şansına gelse diğer 3ü yatıyor

Antep7575

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,058
3,696
113
antepli az sabırlı ve planlı gitsen yaparsın da çok rastgele gidyorsun dayıcım . allah'ın peru 2sine ilk yarı taraf giriyorsun bu şansına gelse diğer 3ü yatıyor
Başkan ilk olarak Barcelona ya verecektim hemde daha yüksek girecektim kırmızı kafamı karıştırdı onun için maç olmadığı için bunu aldım

brentford

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,829
4,013
113
Bakalım nasip kaybetsem de asla hırs yapmayacam asla çünkü sonu kötü oluyor
spordan mı devam edeceksin hep maç kalmadı gidip buz hokeyi falan oynama sipin satın al bari güzel bişeyler öder belki ?
slota da geçecekmisin ?

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
88,615
48,127
113
Konuya yeni giren biri ne düşünür ? onu düşündünüz mü hiç ? , çok iğrenç gözüküyor dışarıdan
Valla kardes aimdi burda saygi kurallari cercevesinde yapabildigimizi yapiyoruzda asil yorumlar argo icerdigi icin yapilamiyor, maksat ortam bozulmasin dier arkadaslara ayip olmasin.simdi yorum yapasim var bu arkadasa ama bikdim artik yapmiycam 😁 cunku bu adama ne dersen de ister iyi niyetle tavsiyede bulun istersen asagila onun icin hic hisey fark etmiyor.

brentford

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,829
4,013
113
antep jojodan oynuyorsun heralde akıllı adamsın kazanırsam param kalmasın diyosun helal olsun
kendini garantiye alıyorsun

BJK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,269
4,799
113
Valla kardes aimdi burda saygi kurallari cercevesinde yapabildigimizi yapiyoruzda asil yorumlar argo icerdigi icin yapilamiyor, maksat ortam bozulmasin dier arkadaslara ayip olmasin.simdi yorum yapasim var bu arkadasa ama bikdim artik yapmiycam 😁 cunku bu adama ne dersen de ister iyi niyetle tavsiyede bulun istersen asagila onun icin hic hisey fark etmiyor.
Katılıyorum şimdi konu altında gülme vakti