- 21,043
- 17,351
- 113
Yatiom, kimin dostluğu kolpaymis broForuma bakıp kolpa dostluklara gülüyorum sen napıyon
Yatiom, kimin dostluğu kolpaymis broForuma bakıp kolpa dostluklara gülüyorum sen napıyon
Zaman herşeyin ilacıdır yeğeeeeenYatiom, kimin dostluğu kolpaymis bro
Yapra yedik, Ramiz dayı modunu açmışZaman herşeyin ilacıdır yeğeeeeen
2 kuponum var ikiside teke kaldı biri gelse yarabbi şükür ikiside yatarsa içimde hissederim netYapra yedik, Ramiz dayı modunu açmış
Dakika 77Son gol
Kasamiz kaç k dost2 kuponum var ikiside teke kaldı biri gelse yarabbi şükür ikiside yatarsa içimde hissederim net
Bereketi kaçarKasamiz kaç k dost
Durmasını bilmiyorsun antepliDakika 50'de gol oluyor sonrasında bir tane atmıyorlar gerçekten varya lanet olsun gerçek maçlar ve rulet olmazsa şuan kasam belki 500 bin idi tüm aldıklarım gerçek maçlarla ve rulet ile gitti ve gidiyor
Dağıtım yapmazsan gelmezzzzz antepliDakika 50'de gol oluyor sonrasında bir tane atmıyorlar gerçekten varya lanet olsun gerçek maçlar ve rulet olmazsa şuan kasam belki 500 bin idi tüm aldıklarım gerçek maçlarla ve rulet ile gitti ve gidiyor
Durmadığımı kim söylüyor sadece bazı çakallarında yüzü net belli oldu amaDurmasını bilmiyorsun antepli
Ben patlar mıyım sadece biraz son kupon yüzünden düştü aSonuç ne patlamışmı adam
Gece yaptığım kupon son 1 golle gitti 130 milyar olacaktı yoksa şuan 82 bin TL var ve bunu ne yapıp ne edip 110 milyar yapmam lazım hırs yapmaktan korkuyorum hırs bitirir yeminle 110 bin de iddaayı bırakacagim hemde söz verdiğim kişilere atacam kayıtlıSonuç ne patlamışmı adam
umarım kazanırsın ama bu hırsla elindekini verip üstüne borcuna borç katmasan iyi...Ben patlar mıyım sadece biraz son kupon yüzünden düştü a
Gece yaptığım kupon son 1 golle gitti 130 milyar olacaktı yoksa şuan 82 bin TL var ve bunu ne yapıp ne edip 110 milyar yapmam lazım hırs yapmaktan korkuyorum hırs bitirir yeminle 110 bin de iddaayı bırakacagim hemde söz verdiğim kişilere atacam kayıtlı