- 2,914
- 953
- 113
Bol şansKombineden önce tek tek ilerleyelim bundan önce aldığım buz hokeyinden 3 bin tuttu
Ben banyoya gireceğim takip edin arkadaşlar bol şansımız olsun
Bol şansKombineden önce tek tek ilerleyelim bundan önce aldığım buz hokeyinden 3 bin tuttu
Ben banyoya gireceğim takip edin arkadaşlar bol şansımız olsun
Kardeş bunlar paraya ihtiyaç duyan üç beş çapsız olmazsa sürekli oynayan oyunculara bunu yapmazlardı onlarda yemesin o miktarı inşallahBu maçtan ne para kaldırmış ulan 1xBet 😒
Maçlar site de oynanmıyor bunu biliyorsun değil mi ? O maç aynı alt yapıda ki diğer sitelerde de var şans işi kaybedip siteye suç atmaKardeş bunlar paraya ihtiyaç duyan üç beş çapsız olmazsa sürekli oynayan oyunculara bunu yapmazlardı onlarda yemesin o miktarı inşallah
2,35k aldım dün gece Uruguay yarı0. 5 alt sağlam maç veriyor antepli🤣Supersin kanka kuponları at boyle 7-8k attığın sen ne oynarsan tersini oynuyorum
Naptin ses seda yok bekliyoruz baskanKardeş bunlar paraya ihtiyaç duyan üç beş çapsız olmazsa sürekli oynayan oyunculara bunu yapmazlardı onlarda yemesin o miktarı inşallah
45k alacağı olan arkadas deldi bunu herhalde 🤣piyasayı bıraktı mı yoksa?
olabilir yani yok oldu yaw adam 😂😂45k alacağı olan arkadas deldi bunu herhalde 🤣
ya da paranın hepsi gittiolabilir yani yok oldu yaw adam 😂😂
En son duşa girmişti dostBu lahmacundan kimseye hayır gelmez boşa mesaj yazıp kaldırmayın o goca popişini
Tefeciyle birlikte girmişler dost ahaberde çıktı şimdiSabuna bastı herhalde
Tümbet deyince aklıma geldi Bi arkadaş vardı Trabzon nick li hani tır şoförüydü Tır da yüklü olan malları satıp tümbet te slot oynamıştıAntepli kardeşimiz borcu olan kişi tefeciye verdiği için vuruldu şu an da hastanedeyiz hastane masrafları icin tumbetten çekim bekliyoruz para artarsa etkinlik gelecek