- 6,134
- 5,173
- 113
Tebrikler böyle bir sitenin var olduğunu bilmek sevindiriciSiteyi merak edenlere
Şimdi farklı sitede utaha kupon gelecek 10 dakika içinde
Tebrikler böyle bir sitenin var olduğunu bilmek sevindiriciSiteyi merak edenlere
Hayırlı olsun entepliSiteyi merak edenlere
Tebrikler sen yinede rekorbete fazla güvenme 1 öder 2 öder 3 .de tekmeyi basarlar benden demesiSiteyi merak edenlere
Seninle benim aramda ne varsa onunla da aynı dost🤣🤣@Dinyepers aranizda bilmediğimiz bi bağ mı var
Helal vallahaSiteyi merak edenlere
Sizinki biraz daha yakın aşk görüyom dostSeninle benim aramda ne varsa onunla da aynı dost🤣🤣
Ne bi eksik ne bi fazla dostSizinki biraz daha yakın aşk görüyom dost
Helal dost kitabın ortasından konuştunNe bi eksik ne bi fazla dost
Bol şansSiteyi merak edenlere
Sorbeci reis bu site 1 2 defa daha aynı bu paraları çeksin ödemez diyom bende inceleme kıl yün bi ton sinemaya başlartebrıkler ıyı odemısler cok takılma burada
Pişşşt karıştırma 😂@Dinyepers aranizda bilmediğimiz bi bağ mı var
Hadı bakalım dostSiteyi merak edenlere
O da iyi bence çoğu sitelere kıyaslaRekor on kya kadar öder ondan sonra risk birimi devreye giriyor
@Dinyepers ifşalandık 😂Sizinki biraz daha yakın aşk görüyom dost
Bi bık ödemez o site 3 kere üst üste 5k çek kapatır üyeliği belki parana çökmez ama şutlar seniRekor on kya kadar öder ondan sonra risk birimi devreye giriyor
Wipbeti tokatladiydim ben resmen. yatırdım bonus aldım Max 10 katı cekiliyo dedi kasa 1.800 1.000 çektim 800 e spin satın aldım sonra yeniden 50 TL yatirdim spini açtım oynadım kazanç verdi 2k onla birlikte cektimGerci ben wipbetten tam 2 sene önce 4k çekmiş bir insanım rekorbetin 6k ödemesi çok da anormal değil
aynen 3sene once pynardım arda hıc gucvenmıyorum bendeSorbeci reis bu site 1 2 defa daha aynı bu paraları çeksin ödemez diyom bende inceleme kıl yün bi ton sinemaya başlar