- 6,134
- 5,173
- 113
Ben betegelde yapmıştım ama bonanzada spin cevirdim bonanza xmasda spin satın aldım yediler 1k yakın çekmiştim ekstradanspin satın alırsan uyanırlar tabı cevırsene 3 4 lıradan bonus yakala
Ben betegelde yapmıştım ama bonanzada spin cevirdim bonanza xmasda spin satın aldım yediler 1k yakın çekmiştim ekstradanspin satın alırsan uyanırlar tabı cevırsene 3 4 lıradan bonus yakala
dost senınde degısık degısık hareketlerın var sevdın forumuZararın neresini çıkarırsan kardır
Sever misin dost kuru fasulye pilavı yanında cacığıE var da bizde makara
O akıl ne gezer bizde dostspin satın alırsan uyanırlar tabı cevırsene 3 4 lıradan bonus yakala
Bizde böyle dostdost senınde degısık degısık hareketlerın var sevdın forumu
Tereyağlı pilaki favorim dostSever misin dost kuru fasulye pilavı yanında cacığı
Üzüldüm geçmiş olsunBen sembolbetden 20 spin aldım bonanzada 5 k oldu gittim spin satın aldım uyandirlar yatiridigim 50 yi bile sildiler
O söz oylemiydi dostZararın neresini çıkarırsan kardır
Bol şansŞansımız bol olsun herkese iyi takipler
Bol şans rfkŞansımız bol olsun herkese iyi takipler
oynadıgın sıteyse sorun olmaz fazlaBen betegelde yapmıştım ama bonanzada spin cevirdim bonanza xmasda spin satın aldım yediler 1k yakın çekmiştim ekstradan
bana çok riskli geldi umarım yanılırım bol ŞansŞansımız bol olsun herkese iyi takipler
Bol sanslarŞansımız bol olsun herkese iyi takipler
BolsansŞansımız bol olsun herkese iyi takipler
Bol şans diliyorumŞansımız bol olsun herkese iyi takipler
Pilaki boşver dost bizim burda saniyede yapıyo lavuk fena üstüne tavuğu tiftikliyo bide el yapımı ayran mis diyom sanaTereyağlı pilaki favorim dost