- 34,552
- 19,153
- 113
Dallas yılda iki defa üst oluyo
Paket mi karton mu dostMehmet abıden aldığım şans parası ıle 2 paket sarma aldım bendede yok kı dost
bu serı hep alt oldu bence genel olarak bahıscıler bu perlere alt oynamıstır2 çeyrektir üst alanları yatirdilar
Tütüncü sigarayı iciyomu yiyomu anlamdım adama sigara dayanmıyoPaket mi karton mu dost
Aynen reis üst alanda coktu yorumlardan gördümbu serı hep alt oldu bence genel olarak bahıscıler bu perlere alt oynamıstır
kızıyo oyle deyınce gecen hayatındıbıne sarmısAma hakkaten @Antep7575 Antepli maşallah bu gece şansın var
Derdi vardır adamın dostTütüncü sigarayı iciyomu yiyomu anlamdım adama sigara dayanmıyo
Toplamda 40 adet sarma 15 TL olmuş o bıle bePaket mi karton mu dost
Aynen reis 😀🙏Artık sabırla hareket edecem ve bu Betcountount'yu ....... Anladınız
Onların kalıbını ….. hep beraberArtık sabırla hareket edecem ve bu Betcountount'yu ....... Anladınız
Bedava burda 1paket sarma 13lira calbor touchToplamda 40 adet sarma 15 TL olmuş o bıle be
Hem karnımı doyuruyorum hemde ıcıyorum 😂Tütüncü sigarayı iciyomu yiyomu anlamdım adama sigara dayanmıyo
20 tanesı 15 😂Bedava burda 1paket sarma 13lira calbor touch
Aman dost inatlasma böyle diyenlerin ya kredi çekip 200 k borcu var ya da intihar ettilerArtık sabırla hareket edecem ve bu Betcountount'yu ....... Anladınız