Icinden ne geciyorsa onu yap kararsizsan oynamaSanalda Berlin - Kiev Maç sonucu 1
Egerki sıralaması yani skor olan yerdeki sıralaması soldan 3. Sırada egerki sağdan en üstte olursa Berlin %10000000 kazanacak
13 milyar atsam mi ki 🤔
Sanalda Berlin - Kiev Maç sonucu 1
Egerki sıralaması yani skor olan yerdeki sıralaması soldan 3. Sırada egerki sağdan en üstte olursa Berlin %10000000 kazanacak
13 milyar atsam mi ki 🤔
Aga ne diyelim simdi 😁😁😁130 lira degil ki mk. 13 milyarSanalda Berlin - Kiev Maç sonucu 1
13 milyar atsam mi ki 🤔
La bekle nereye gidiyon malBeyler hadi Allah'a emanet olun geceniz güzel olsun
Antepli gardasim sende mukayyet ol fazla açılma yaralanma
Allaha emanet iyi gecelerBeyler hadi Allah'a emanet olun geceniz güzel olsun
Antepli gardasim sende mukayyet ol fazla açılma yaralanma
az olur yanına bir sıfır ekle saplaaaaSanalda Berlin - Kiev Maç sonucu 1
13 milyar atsam mi ki 🤔
çok depil mi ya çok aç duyuru o paraSanalda Berlin - Kiev Maç sonucu 1
13 milyar atsam mi ki 🤔
Yaptık makarayı ben kaçar gideyim bende para ezeyim biraz rahatsız ediyor😂😂La bekle nereye gidiyon mal
Zorlama yeter almışsın bugünkü yükünü gerek yok yapmaSanalda Berlin - Kiev Maç sonucu 1
13 milyar atsam mi ki 🤔
O zaman atesle bizde ezelimYaptık makarayı ben kaçar gideyim bende para ezeyim biraz rahatsız ediyor😂😂
kralll gönlünden geceni yap şansın bl olsunSanalda Berlin - Kiev Maç sonucu 1
13 milyar atsam mi ki 🤔
Bol şans Buda gelsinBerlin yanıltma beni
Ins gelecek reisBerlin yanıltma beni
Hadi bol sans bakalim izleyelimBerlin yanıltma beni
2-0 won 😁😁😁Berlin yanıltma beni
Bol şansBerlin yanıltma beni