Reis adam etkinlik yapıyorum diye yazmamış zevk yapıyor sizlerde takip ediyorsunuz boş boşSana katılıyorum ama bir ayıp da var neyse iyi geceler
Reis adam etkinlik yapıyorum diye yazmamış zevk yapıyor sizlerde takip ediyorsunuz boş boşSana katılıyorum ama bir ayıp da var neyse iyi geceler
Ben etmiyorum etmemde dostReis adam etkinlik yapıyorum diye yazmamış zevk yapıyor sizlerde takip ediyorsunuz boş boş
Edenler ammele işte boş ver takmaBen etmiyorum etmemde dost
Zor seçim yaptın dostNBA gelmiş futboldan büyük ihtimalle tekten gidecek bu every Matrix alt yapısını bir s....medim Allahsızın alt yapısı kahpeler birde ne yatırım bonusu var nede kayıp
YouTube'dan millet çok uzun video paylaşıyor ben paylaşamıyorum nasıl paylaşabilirimZor seçim yaptın dost
aynen dost akıllanmaz bu konu sabaha kadar takib edilir kimse odul alamadan giderbu anteplinin konusunu takip edenler akıllanmaz
Özelden yazdım dost anlatayımYouTube'dan millet çok uzun video paylaşıyor ben paylaşamıyorum nasıl paylaşabilirim
Ulan çıldırtma adamı geçen sefer attım paranı hala utanmadan sıkılmadan yazıyorsun ya lan bu millet nasıl millet yaaynen dost akıllanmaz bu konu sabaha kadar takib edilir kimse odul alamadan gider
Youtuber mi olacan entepliYouTube'dan millet çok uzun video paylaşıyor ben paylaşamıyorum nasıl paylaşabilirim
Evet yaparım seni mi ilgilendiriyor bu hadsiz bende suç ki sana geçen sefer attımdagıtsa bile 20 k kazanıp 3 kişi 30 yaparr her zaman ki gibi
Yok başkan ya bir video atacam yapamadım millet çok uzun paylaşıyor ben paylaşamadımYoutuber mi olacan entepli
Kanka bı on k dagitiverde herkes görsün bonkörlüğünü bunlar seni tanımıyor geçen bana gönderdiğin 5 k hala bitmediEvet yaparım seni mi ilgilendiriyor bu hadsiz bende suç ki sana geçen sefer attım
Telefonun hangisi ve video neyle ilgiliYok başkan ya bir video atacam yapamadım millet çok uzun paylaşıyor ben paylaşamadım
Redmi note 9Telefonun hangisi ve video neyle ilgili
Kanka YouTube den bak bir sürü video yapma videosu var detaylı anlatiyor telefonun markasında yazRedmi note 9
Şarkı