Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Antep7575 / İntikam Kuponu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
2235
Kupon Oranı
3

Jamiry0

Ray'dan çıktık
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,190
1,922
113
Buz hokeyi seni yedi dostum NBA'de 20de olurdu 25te keşke az dinleseydin

zavrak1

NeşeDertAşk
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
8,752
2,958
113
Kuponun biri valencia basket, ikiside buz hokeyinden gitti. Buz hokeylerine oynayacagina futbol yada basket oynayasdin kasa su an 15k dan fazlaydi. Ama saglik olsun.

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
88,370
48,016
113
Lan yavşak hep aynı boku yiyorsun adamlar 40 sayfa yorum yapmışlar takip etmişler. Uefa maçlarında 3 kişiye 150 dedin bahsin geldi vermedin gece 5 kişiye 100 dedin onuda vermedin şimdi öğleni bekleyin diyorsun. Sizde mal mısınız bunun ne olduğunu çözemediniz mi aw takip ediyorsunuz :D yalan ağzına yuva yapmış isot yemekten beyin gitmiş aw
Her seferinde aynisini yapiyor la ben bildim bileli boyle bu.insanlari kullanmayi seviyor.ama ilahi adalet iste her seferinde yukseliyor dagitim yapmiyor sonra patates oluyor yine aynisi olmus.oglen falan yok la batirmis parayi adam 😁

zavrak1

NeşeDertAşk
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
8,752
2,958
113
Lan yavşak hep aynı boku yiyorsun adamlar 40 sayfa yorum yapmışlar takip etmişler. Uefa maçlarında 3 kişiye 150 dedin bahsin geldi vermedin gece 5 kişiye 100 dedin onuda vermedin şimdi öğleni bekleyin diyorsun. Sizde mal mısınız bunun ne olduğunu çözemediniz mi aw takip ediyorsunuz :D yalan ağzına yuva yapmış isot yemekten beyin gitmiş aw
Ben kimseyi savunmam kimsede benim babamin oglu degil. Kimsede takip edenlere mal diye hitap edemez. Ben takipteydim. Öncelikle mac takip eden mal oluyorsa senin maclarini takip etmeyelim. Diger bir konuda 3 kisiye 150 ve 5 kisiye 100 tl dedigi maclar gelmedi. Bu kadar takip edene mal diye hitap edemezsin!

Valenciennes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
26,877
26,289
113
Ben kimseyi savunmam kimsede benim babamin oglu degil. Kimsede takip edenlere mal diye hitap edemez. Ben takipteydim. Öncelikle mac takip eden mal oluyorsa senin maclarini takip etmeyelim. Diger bir konuda 3 kisiye 150 ve 5 kisiye 100 tl dedigi maclar gelmedi. Bu kadar takip edene mal diye hitap edemezsin!
Sakin ol champ. Biz söylemediğimiz halde yolluyoruz kimseyede takip edin şunu vercez demiyoruz sen bu kafayla devam et hayatta başarılar :D

zavrak1

NeşeDertAşk
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
8,752
2,958
113
Sakin ol champ. Biz söylemediğimiz halde yolluyoruz kimseyede takip edin şunu vercez demiyoruz sen bu kafayla devam et hayatta başarılar :D
Sizin aranizdaki problem beni ilgilendirmez. Senin gonderip gondermedigine laf edende yok. Takip edenlere mal diye hitap edemezsin diyorum.

Daimon

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
87,438
66,688
113
Kazancın daim olsun reis KONU KİLİT. 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...