Hemen oradan bi 300 yolla kandırma biziHokeyde geldi Allah'ını seveyim ve oh be oh be 20 milyarı geçiyor kasa
5 kişiye 100 TL dedim gece çekim verecem ve yollayacam umarım Inter kahpelik yapmaz normalde banko maç ama işin ucunda 20 bin var ya onun için umarım birşey olmazHemen oradan bi 300 yolla kandırma bizi
Hani benim 150₺ onu atacaktın sen ayıp ettin beni kaybettin gral5 kişiye 100 TL dedim gece çekim verecem ve yollayacam umarım Inter kahpelik yapmaz normalde banko maç ama işin ucunda 20 bin var ya onun için umarım birşey olmaz
Onu konuşuruzHani benim 150₺ onu atacaktın sen ayıp ettin beni kaybettin gral
Bak yollamazsan büyü yaparımOnu konuşuruz
İnterli oyuncuların ayağını bağlama büyüsü yaparım aklın dururBak yollamazsan büyü yaparım
🤣🤣 Büyü değil sihir de yapsan Inter banko gibi 😄😄😄İnterli oyuncuların ayağını bağlama büyüsü yaparım aklın durur
E bak sen durmuyon benim 150₺ gelmezse o inter atamaz🤣🤣 Büyü değil sihir de yapsan Inter banko gibi 😄😄😄
Bu sefer nba ı bekler dılı yandı bıkereE bak sen durmuyon benim 150₺ gelmezse o inter atamaz
Onu bütün forum biliyor daha beklerBu sefer nba ı bekler dılı yandı bıkere
Bu gece edersınNBA aslında çok iyi zevk veriyor da çok iyi araştırır analiz edersem
Bu zamana kadar neler verdik nelerVallaha bankosu yok bu işin bugün konya 10 korner olur oynadım korner manyaklarina 8de kaldılar 2k para lazımdı 200 liramiz 400 lira olsun dedik çocukların harçlığını yedik kara kara dusunuyoruz şimdi iddaa pişmanlık abi kim ne derse desin