Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Antep7575 / Kaldığımız Yerden Devam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
3245
Kupon Oranı
1.79

Antep7575

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,032
3,638
113
reis oynamayı bırak artık be çekım ver bekle bence artık nereye kadar oynayacan
Başkan öncelikle bakiyede eksik vardı onun için çekim veremedim düzelir inşallah güncelleme bitsin kendim devam edecem ama 30 bini zorlamak istiyorum sizin miktarı çekerim diğeri kalır

ManchesterUnited

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
847
305
63
Başkan öncelikle bakiyede eksik vardı onun için çekim veremedim düzelir inşallah güncelleme bitsin kendim devam edecem ama 30 bini zorlamak istiyorum sizin miktarı çekerim diğeri kalır
inşallah reis valla çok kişi birşeyler dedi ama seni bekledik yani varsa bakiyen dağıtım yaparsan kafadakı şeyler gider bence

Emre0990

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,255
733
113
Sen 30 bin kazancam diye götünde ki donundan olursun şu felsefeyi bırak artık kardeş anlamıyor musun

Emre0990

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,255
733
113
Senin acilen psikolojik tedavi alman lazım

NoEscapE

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,286
3,788
113
Bizim miktarı çekersin daha iyi olur rafık

AlbusDumbledore

Site elamanı üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,095
13,306
113
Antepli kendi hesabından adamlara 100 tllerini atta kendin takıl tümbette , site çok aldı senden sakin kafayla oynayıp 100k ya zorla. 2 hokey maçına 30k bassan 100k gelir dost.

NoEscapE

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,286
3,788
113
En son payfix falan talep etti benden verdim. Birkaç gün sonra mesaj attı sinir krizi geçirmiş hepsini kaybetmiş falan filan. aynısını sizde bekliyorsunuz açıkçası :)
Dost böyle bişey varsa konuşun adminlerle roll actirmasnlar özaman ne sdiyim

Werderbremen

SESSİZLİK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,242
7,831
113
Dost böyle bişey varsa konuşun adminlerle roll actirmasnlar özaman ne sdiyim
Adam roll açmamış beklemeli kupon yapmış kişilerde takip etsin diye sonradan kafasına göre ödül vereceğim diyor ama bir şey verdiği yok her defasında aynı şeyi yapıyor 10 gün kayboluyor sonra tekrar aktif olup yeni av arıyor :)

Umutks41

Ruh Hastası Ve Sinir Bozukluğu Olan Bir Kişi
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
47,002
51,213
113
Adam roll açmamış beklemeli kupon yapmış kişilerde takip etsin diye sonradan kafasına göre ödül vereceğim diyor ama bir şey verdiği yok her defasında aynı şeyi yapıyor 10 gün kayboluyor sonra tekrar aktif olup yeni av arıyor :)
Ava giden avlanır tost

zavrak1

NeşeDertAşk
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
8,752
2,958
113
Bende bu adami takip ettigim icin takip edenlere hakaret edenlere yaziyorum. burada kimseyi savunmuyorum kimsede benim babamin oglu degil. Burada salakmisinizda takip ediyorsunuz diyip espri yaptigini, kendini akilli zanneden salaklara sesleniyorum. Madem akıllısınız zamanin neden bu adami takip ettiniz? Diger bir konu adam paranizi vermediyse oda onun karakteridir. Para adamin istedigini yapar. Ister kariya gider ister veriyorum der vermez. Dedigim gibi karakter meselesi 100 lirada kimseyi fakirde etmez zenginde etmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...