- 8,799
- 8,368
- 113
Herkesin hakkını yeme dost kayseri oyna dedık sana korktum dedınMilletin aklına uyduğum güne lanet olsun
Herkesin hakkını yeme dost kayseri oyna dedık sana korktum dedınMilletin aklına uyduğum güne lanet olsun
Lanet okuma zaten kımseye hayrın yok birde zararın olmasınMilletin aklına uyduğum güne lanet olsun
Henüz 2. Gol yok bunu da görcezHerkesin hakkını yeme dost kayseri oyna dedık sana korktum dedın
Görecez daha süre varHenüz 2. Gol yok bunu da görcez
Bravo dost yine yanıltmadın sevenleriniMilletin aklına uyduğum güne lanet olsun
Sen macmı verdin antepli ye olum onun agzına düşücegine git as kendını ascıGörecez daha süre var
Verdik de oynamadı dost oynadıg mac yattıSen macmı verdin antepli ye olum onun agzına düşücegine git as kendını ascı
Bahsimiz kazanmıştır çekimler sadece havaleyle.Dost antepli bildiğini okuyor boşa nefes tüketme birazdan @İskorpit gelir konu yarım kalır 1.02
1.02 cok vermişsin dostBahsimiz kazanmıştır çekimler sadece havaleyle.
yiyorsa çekin
İsabet olmus oynamamasıVerdik de oynamadı dost oynadıg mac yattı
Menemen yapıyom dost burası sende antepli den 150 almadan gelmeVerdik de oynamadı dost oynadıg mac yattı
150 mi Günah vermiyo diyolar sen 150 diyon dostMenemen yapıyom dost burası sende antepli den 150 almadan gelme
Dün benzema balondoru kazanıra betcolar 1.03 veriyordu ne bekliyordun dost.1.02 cok vermişsin dost
Sende sade pilav verirsin 150 alırsan bol tavuklu yaparsın gerisi antepli ye kalmıs150 mi Günah vermiyo diyolar sen 150 diyon dost
olur olurSende sade pilav verirsin 150 alırsan bol tavuklu yaparsın gerisi antepli ye kalmıs
GördükGörecez daha süre var
Şike yaptılar benlik bişe yokGördük