- 2,914
- 953
- 113
7 6
Aman dost bize lazımsın (Mizah İçerir) 🤣Yeminle kalp kalmadı
Ne gönderiyon kime gönderiyonGeçen sefer yemin ederim 6 milyarlık kupondan yatınca model 0 oldu para gitti ondan gönderemedim bu kez yemin ederim gönderecem
Tebrikler dostum kazanmana sevindim yansın DM 😂Geçen sefer yemin ederim 6 milyarlık kupondan yatınca model 0 oldu para gitti ondan gönderemedim bu kez yemin ederim gönderecem
Sıranı bekle dostTebrikler dostum kazanmana sevindim yansın DM 😂
Tost zaten birkaç kişiyiz 😀Sıranı bekle dost
Şimdi Shellac gelcek şutlucak hepimizi ben kaçayım burdanTost zaten birkaç kişiyiz 😀
Haha Shellac şaka yaptığımızı biliyor önemli olan adamın kazanması 😀🤚Şimdi Shellac gelcek şutlucak hepimizi ben kaçayım burdan
100 de 100 bonusu neye göre aldın dostTümbet
Bitmiş dost bundan sonrası kolay iyi çevirdin amaÇevrime az kaldı sonrası kolay
kasa kac su anÇevrime az kaldı sonrası kolay
2022 bonusu diye bir bonus türü var onu aldım 1586 yatırdım 1586 de bonus eklendi100 de 100 bonusu neye göre aldın dost
10 kat çevrimi vardı galiba dost yanlış bilmiyorsam2022 bonusu diye bir bonus türü var onu aldım 1586 yatırdım 1586 de bonus eklendi
Kayseri maçına iy 1.5 üst at bitir2022 bonusu diye bir bonus türü var onu aldım 1586 yatırdım 1586 de bonus eklendi
Evet ama çevrimi diğer siteler gibi değil tek maçlarda 1.30 oran kabul ediyor en düşük10 kat çevrimi vardı galiba dost yanlış bilmiyorsam