Brawooo sanaKasa 18.600 oldu şimdi son bir sanal bekliyorum ondan sonra canlı alacam
Brawooo sanaKasa 18.600 oldu şimdi son bir sanal bekliyorum ondan sonra canlı alacam
Kasa 18.600 oldu şimdi son bir sanal bekliyorum ondan sonra canlı alacam
Kanka yanlış anlama da bence şansını çok zorluyosun kâr cepe yakışır 3k dan 18k yaptın çekim ver gitsinKasa 18.600 oldu şimdi son bir sanal bekliyorum ondan sonra canlı alacam
Bol şans sensin varken ıyi degerlendir dostKasa 18.600 oldu şimdi son bir sanal bekliyorum ondan sonra canlı alacam
Bencede ama inadim inat diyorKanka yanlış anlama da bence şansını çok zorluyosun kâr cepe yakışır 3k dan 18k yaptın çekim ver gitsin
Allah gostermesin ya cok zor bi durum olur onun içinBen size olacakları söyleyim mi, 25 k yapıcam diye 18 k sı hiç olucak benden demesi7
Valla ugrasiyoz yayts serisi baslamadan ikna etmeye ama dinlemiyorKardeşim biliyorum ki Zarar da olan eksi de olan oyuncu kimse yi duymaz görmez şu rakam da bu rakam da dur diye bir şey yok
Sadece şunu söyleyebilirim bi yerde kazanç serisi biter ve her şey tersine döner bunu hisseder oyuncu güzel bir seri yapmışsın
Bu rakamı tehlike ye atma bence
Al al yaparsın sen bı 50 kKasa 18.600 oldu şimdi son bir sanal bekliyorum ondan sonra canlı alacam
Bol sansBu sefer ki durak Hırvatistan
Bol kazançlar
Haydi getirelim
şu dakka da kim atarsa maçı götürür umarım bu ev sahibi olur 🥺Bu sefer ki durak Hırvatistan
Bol kazançlar
Haydi getirelim
Gelirse finiş mi yoksa reisBu sefer ki durak Hırvatistan
Bol kazançlar
Haydi getirelim
Bence finishGelirse finiş mi yoksa reis