- 1,269
- 708
- 113
Şuan tek düşüncem 30k olması değil hangi sitede oynadığı ve öder mi site o parayı
hep oynadığı site tümbet kardo sorunsuz çekerŞuan tek düşüncem 30k olması değil hangi sitede oynadığı ve öder mi site o parayı
Retober falan diyorduhep oynadığı site tümbet kardo sorunsuz çeker
Knka bence zorlama ya tebriklerArkadaşlar 20 bin çektim kasada bu maç gelirse 11 bin olacak toplam da bu sabah NBA maçına kadar ilerleyeceğim merak etmeyin sizlerde dağıtacağım
yaw dağıtımı yemişim cebinde ki para en güvenli paradır çeekkk 😍Arkadaşlar 20 bin çektim kasada bu maç gelirse 11 bin olacak toplam da bu sabah NBA maçına kadar ilerleyeceğim merak etmeyin sizlerde dağıtacağım
Şansın daim olsun bro ben kaçar ebem ağladı işte çekilişte Kazanan arkadaşları tebrik ederimArkadaşlar 20 bin çektim kasada bu maç gelirse 11 bin olacak toplam da bu sabah NBA maçına kadar ilerleyeceğim merak etmeyin sizlerde dağıtacağım
Tebrikler dost sağolArkadaşlar 20 bin çektim kasada bu maç gelirse 11 bin olacak toplam da bu sabah NBA maçına kadar ilerleyeceğim merak etmeyin sizlerde dağıtacağım
Kanka 11k yi da biraz ilerledikten snra cek tatile git 1 ay bonus ile bile oynamaArkadaşlar 20 bin çektim kasada bu maç gelirse 11 bin olacak toplam da bu sabah NBA maçına kadar ilerleyeceğim merak etmeyin sizlerde dağıtacağım
Tebrikler reis bol kazancArkadaşlar 20 bin çektim kasada bu maç gelirse 11 bin olacak toplam da bu sabah NBA maçına kadar ilerleyeceğim merak etmeyin sizlerde dağıtacağım