- 2,631
- 1,101
- 113
Efes oynayamıyor
Aynen dost takip edenlerin 100 de 90 ı biseyler dusermi bana peşinde ama Boşa bu model zırnık koklatmaz 25 k yapsa kasayı 2 kişiye belki 25 TL verir dikkat et belki diyom oda kesin değilKardeşim Yanlş anlamada senden bu kafaya bir halt olmaz ilk konu açarken yazdığın yazıyı bnce oku bnm hiçbir beklentim yok olmazda yeterince param var ama yaptığında ayıp Burdaki lere yazık vallahi yazık. 25k olsun borcumu kapatıp bonuslar la devam edecgz dyen kişi ye ne oldu
O yuzdn burda takip edenlere affınıza sıgınarak acıyorum böyle kişiler takip edilmezAynen dost takip edenlerin 100 de 90 ı biseyler dusermi bana peşinde ama Boşa bu model zırnık koklatmaz 25 k yapsa kasayı 2 kişiye belki 25 TL verir dikkat et belki diyom oda kesin değil
Ağzını hayır aç yaİki üçlüğe bakar efesin dönüşü
Üniversitede Bi arkadaşım vardı antepliydi dedim memlekete gidince biraz fıstık getirde yiyelim çocuk geldi Bi avuç fıstık verdi çok bonkördürlerrrrrAynen dost takip edenlerin 100 de 90 ı biseyler dusermi bana peşinde ama Boşa bu model zırnık koklatmaz 25 k yapsa kasayı 2 kişiye belki 25 TL verir dikkat et belki diyom oda kesin değil
Kimsenin parasında gözümüz yok Allah'a şükür 😁😁Aynen dost takip edenlerin 100 de 90 ı biseyler dusermi bana peşinde ama Boşa bu model zırnık koklatmaz 25 k yapsa kasayı 2 kişiye belki 25 TL verir dikkat et belki diyom oda kesin değil
tabi efenimAntepli işini bilir karışmayın adam sanal futbola 2.10 oranlara 4k 5k basıyor bu adam aşmış olayı salın bu adamı
Oğlm bırk şunu gt yunusu takip et dyecgmde adam kendi rolünü bırakmış oda burda 😆😆Kısır gidiyo
Efes yener inşallah sana inat 5 fark yemezine 10k attımAğzını hayır aç ya
Sence bu kadar kişi hayrına mı takip ediyo biladerKimsenin parasında gözümüz yok Allah'a şükür 😁😁
Kendide hayrına takip etmyrkiSence bu kadar kişi hayrına mı takip ediyo bilader
Gelecek reis merak etneAğzını hayır aç ya
2 üçlüğe baktı mutlu musun amk
Benimde askerde 4 tane tanıdığım antepli vardı muhabbeti güzel eli açık insanlardı bu model değişikÜniversitede Bi arkadaşım vardı antepliydi dedim memlekete gidince biraz fıstık getirde yiyelim çocuk geldi Bi avuç fıstık verdi çok bonkördürlerrrrr