Kanka krasnodarda boşdeğil inşallah yerler ama zor gibi benceÖyle deme büyüklere ters akhmat saçma takım
Kanka krasnodarda boşdeğil inşallah yerler ama zor gibi benceÖyle deme büyüklere ters akhmat saçma takım
İnşallah yatırmazsın kupon gelsin maçını degerlendiririzMasa tenisi maçı verebilirim sana kendim milliyim ve çoğu kişiyi tanıyorum Ukrayna ve rusyadan
Hadi bakalım son 1 aaatİnşallah yatırmazsın kupon gelsin maçını degerlendiririz
Gelecek kupon bugünİnşallah yatırmazsın kupon gelsin maçını degerlendiririz
Hiç sıkıntı değil üzmicek şekilde basarsın görürsün zaten normalde yapmam zaten böyle bişi de yazını okudum zararını kurtar en azından diye söyliyim dedimİnşallah yatırmazsın kupon gelsin maçını degerlendiririz
valla parça parça çek benceRetrobet sitesi güvenilir mi büyük parayı öder mi
Knka bence Çek 25 yapma orda belli olmaz başka yerde dene gelirse 13 kİnşallah yatırmazsın kupon gelsin maçını degerlendiririz
Burda takipteyim reis tv den bakıyorum eze attıKeçiören Goooooooooooolllllllllll
Senin milli olmanin ve cogu kisiyi taniyor olmanin sana bile faydasi yok belliki.sana faydasi olsa paranin gozune vurur ve burda olmazdinMasa tenisi maçı verebilirim sana kendim milliyim ve çoğu kişiyi tanıyorum Ukrayna ve rusyadan
Reis bence boz sorun olmazsa riske atma yinede krasnodarın yemice tutarBozum 10.500
Çoğu sitede limitliyim zaten yüklü kazançtan dolayı. Ama senin gibi boş insanlar her forumda olmasa şaşarım zaten. Bişeyede atlamayın be kardeşim. Konu sahibi gerekli cevabı verdi zaten. Oynar veya oynamaz ona kalmışSenin milli olmanin ve cogu kisiyi taniyor olmanin sana bile faydasi yok belliki.sana faydasi olsa paranin gozune vurur ve burda olmazdin
Başkan geçen hafta bu CSKA yı yenmiş o nedenle buna o oranı yedirmezlerReis bence boz sorun olmazsa riske atma yinede krasnodarın yemice tutar
Dost boşdur demem ama 10.500 e 3k risk edilmez dedim bozdur gitsinBozum 10.500
Aynen Allah korusun kırmızısı var bu işinDost boşdur demem ama 10.500 e 3k risk edilmez dedim bozdur gitsin