- 1,059
- 1,252
- 113
Öyle tabiEvet mantıksız gözüküyor ama ben daha önceden 10k parayı 1.05 orandan kaybettiğimi biliyorum onun için son maç gelene kadar risk devam ediyor
Öyle tabiEvet mantıksız gözüküyor ama ben daha önceden 10k parayı 1.05 orandan kaybettiğimi biliyorum onun için son maç gelene kadar risk devam ediyor
Bak hala atamadı riske soktu kahpelerÖyle tabi
İftar yaptım topragım ne durumda kuponunBak hala atamadı riske soktu kahpeler
Ben bakıcamm da atalanta mu bekliyoruzArkadaşlar maçın son dakikaları ben heyecandan bakamıyorum siz yazar mısınız iyi haber verin
Hayır İspanya amatör olanBen bakıcamm da atalanta mu bekliyoruz
Aynen buldum simdi umarım bii son dk golu gelir orana göre 5atmalıydıHayır İspanya amatör olan
Ben bakicakdim ama maci bulamadim umarim gelir.Hayır İspanya amatör olan
2-1 oldu. burdan da yemesin artıkBu kaçıncı kuponumu mahfettiler iddaa kahrolasın iddaa kahrolasın iddaaa kahrolasın o para ölüm paranız olsun kahpeler
Al benden de o kadar broo. 2gün once tam 4 vardı suan 1lira yok daha bi de bugun meil gördüm 1 k ya 1k bonus hakkım var. 0landım bonusı kacırdım ben deBu kaçıncı kuponumu mahfettiler iddaa kahrolasın iddaa kahrolasın iddaaa kahrolasın o para ölüm paranız olsun kahpeler
Valla 2-1 oldu kılı kılına kurtardık2-1 oldu. burdan da yemesin artık
bitti geçmiş olsunValla 2-1 oldu kılı kılına kurtardık
Başkan kalpten gidiyordum vallaGoooooöööö
Kardesim muhasebeni iyi yap aman diym seni kurtarıyorsa vur Cash gitsin artık iyi verir son Mac cok banko gibi ihtiyacın borcun varsa ode git 1k at gene oyna derim düsün dogru kararı verırsın umarımBaşkan kalpten gidiyordum valla