- 9,851
- 17,343
- 113
Durum ne odediler mi
Daha da uğrama reisArkadaşlar site beni yanıltmadı miktar ödendi
Hayırlı olsun hadi gözün aydın. 64 tlye barça psg 1 er gol lizbon 2.5 üst denenmezmi 🤣🤣🤣Arkadaşlar site beni yanıltmadı miktar ödendi
64 TL ye bir kupon yapıp paylaşacağım gelirse 2 kişiyi göreceğim biraz bekleyinHayırlı olsun hadi gözün aydın. 64 tlye barça psg 1 er gol lizbon 2.5 üst denenmezmi 🤣🤣🤣
Bol şans kardeşim şimdiden64 TL ye bir kupon yapıp paylaşacağım gelirse 2 kişiyi göreceğim biraz bekleyin
Bol sans takip edimArkadaşlar bu kupon gelirse 2 değil 3 kişiye yardımcı olacağım haydi toteme ☺
Gelsede cekım aralıgı var diye biliyorum dayı sıtedeArjantin devrede skor ayni.sporting skor ayni basket baslamamis
Fark etmez bro maksat vakit gecsinGelsede cekım aralıgı var diye biliyorum dayı sıtede
Bol şans dostArkadaşlar bu kupon gelirse 2 değil 3 kişiye yardımcı olacağım haydi toteme ☺
Bol sans guzel bir gun senin icinArkadaşlar bu kupon gelirse 2 değil 3 kişiye yardımcı olacağım haydi toteme ☺
Denver lakers maçı 235.5 üst olursa sana da ben güzellik yapayimFark etmez bro maksat vakit gecsin