Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Antep7575 / NBA

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
4040
Kupon Oranı
1.84

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,842
4,373
113
Bu basketbolda her bareme üst almayı nasıl cesaret ediyorsunuz anlamıyorum 349.5 barem açılsa yine üst oynayacak kişiler var sanırım
aynen öyle birader 126,5 alt oynadım ilk yarı bostona rahat kazandı alt oynamıyorlar sonra atmadı diye takımlara oyunculara sövüyorlar her maç şikeli olduğunu iddia ediyorlar maçlar bozuk değil insanlar bozuk

Mrxfloud

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,752
1,599
113
aynen öyle birader 126,5 alt oynadım ilk yarı bostona rahat kazandı alt oynamıyorlar sonra atmadı diye takımlara oyunculara sövüyorlar her maç şikeli olduğunu iddia ediyorlar maçlar bozuk değil insanlar bozuk
Bir basketciden basket atmamasini beklemek sacmalik

Sryklm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
460
310
63
Antepli kemal sunal gibi adam valla ne zaman konusunu görsem gülüyorum çok eğlenceli bu adamın konuları çok acayip bir adam bu antepli

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,842
4,373
113
Bir basketciden basket atmamasini beklemek sacmalik
baskete alt oynayan kazanır uzun vadede. Kısa vadede üst kazandırabilir ama matematiksel olarak %4 dahi olsa alt kazandırır. 24 saniye hucum suresinin tamamını kullanan , oyun kurucunun topla eğlendiği takımları bulursan rahatlıkla para kazanabilirsin ozellikle minnesotanın 10 macının 7si alt biter koy kuponuna maç onu beklesin sabah alırsın paranı

Mrxfloud

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,752
1,599
113
baskete alt oynayan kazanır uzun vadede. Kısa vadede üst kazandırabilir ama matematiksel olarak %4 dahi olsa alt kazandırır. 24 saniye hucum suresinin tamamını kullanan , oyun kurucunun topla eğlendiği takımları bulursan rahatlıkla para kazanabilirsin ozellikle minnesotanın 10 macının 7si alt biter koy kuponuna maç onu beklesin sabah alırsın paranı
Güzel taktik bakacam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...