aynen öyle birader 126,5 alt oynadım ilk yarı bostona rahat kazandı alt oynamıyorlar sonra atmadı diye takımlara oyunculara sövüyorlar her maç şikeli olduğunu iddia ediyorlar maçlar bozuk değil insanlar bozukBu basketbolda her bareme üst almayı nasıl cesaret ediyorsunuz anlamıyorum 349.5 barem açılsa yine üst oynayacak kişiler var sanırım
Evet sanırım kuponu bozmuştu onu atacak 😂Bende Antepliysem burdaki şuan bu konudaki %95 kişiye birşey veririm unutamayacakları kaybolmayın
Bende Antepliysem burdaki şuan bu konudaki %95 kişiye birşey veririm unutamayacakları kaybolmayın
Hadi bekliyoruz yap bı kupon dahaBende Antepliysem burdaki şuan bu konudaki %95 kişiye birşey veririm unutamayacakları kaybolmayın
Bir basketciden basket atmamasini beklemek sacmalikaynen öyle birader 126,5 alt oynadım ilk yarı bostona rahat kazandı alt oynamıyorlar sonra atmadı diye takımlara oyunculara sövüyorlar her maç şikeli olduğunu iddia ediyorlar maçlar bozuk değil insanlar bozuk
Deneme bonusu aramaya gitti 100 fs 1liradan 2k yap 100 yatır 200 çek bonusu bulup konu açar birazdanHadi bekliyoruz yap bı kupon daha
Biz hergun burdayiz rahat ol antepli.ortadannkaybolan kendinsinBende Antepliysem burdaki şuan bu konudaki %95 kişiye birşey veririm unutamayacakları kaybolmayın
12 k basacak Dallas 120 ataraDeneme bonusu aramaya gitti 100 fs 1liradan 2k yap 100 yatır 200 çek bonusu bulup konu açar birazdan
Bassın sonra sovmeye başla ondan sonra size saldırır ugursuzsunuz diye bundan herşey beklenir12 k basacak Dallas 120 atara
yookk tefeciye çıtırdan tıkılattırmaya gitti vazelini arıyor demi entepliiiiii 👊🏼🤪Deneme bonusu aramaya gitti 100 fs 1liradan 2k yap 100 yatır 200 çek bonusu bulup konu açar birazdan
baskete alt oynayan kazanır uzun vadede. Kısa vadede üst kazandırabilir ama matematiksel olarak %4 dahi olsa alt kazandırır. 24 saniye hucum suresinin tamamını kullanan , oyun kurucunun topla eğlendiği takımları bulursan rahatlıkla para kazanabilirsin ozellikle minnesotanın 10 macının 7si alt biter koy kuponuna maç onu beklesin sabah alırsın paranıBir basketciden basket atmamasini beklemek sacmalik
Güzel taktik bakacambaskete alt oynayan kazanır uzun vadede. Kısa vadede üst kazandırabilir ama matematiksel olarak %4 dahi olsa alt kazandırır. 24 saniye hucum suresinin tamamını kullanan , oyun kurucunun topla eğlendiği takımları bulursan rahatlıkla para kazanabilirsin ozellikle minnesotanın 10 macının 7si alt biter koy kuponuna maç onu beklesin sabah alırsın paranı
Antepli 500bin kazansa max 2 kişiye 100 tl şans parası atar dost.Tasarrufu seven adam ona göre takıl@Antep7575 var mı kupon
abartma kardeşim antepli o kadar pinti değil 500bin kazansa 2 kisiye degil 3 kisiye atar 100tlAntepli 500bin kazansa max 2 kişiye 100 tl şans parası atar dost.Tasarrufu seven adam ona göre takıl
Alt oynamayi su foruma ogretemedim yillardir hem futbol hem basketteGüzel taktik bakacam