Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Antep7575 / Olacak

Kupon Miktarı
602
Kupon Oranı
5.65

NoEscapE

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,286
3,788
113
Ne kayibi maç handikabi oynamış arkadaş dost rahat ol biraz

doffy16

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,369
729
113
Basketbol son saniyeye kadar terletmezse olmaz 👍

Hamsilipasta

HOP HEMŞERİM NEREYE
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,726
6,624
113
Hadı başlayalım 20 sayı farkla kazanıyoruz

Antep7575

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,027
3,637
113
NBA genelde çarpazlama gidiyor yani örnek veriyorum ilk çeyrek denver önde idi ikinci çeyrek de golden önde tamamladı üçüncü çeyrekte yine golden önde olacak bence herkesi yüklendirecek son çeyrek ise denver son sözü söyleyecek gibime geliyor bakalım NBA'nin milleti s..k..e taktiği budur unutmayın

Fukara34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,631
1,101
113
NBA genelde çarpazlama gidiyor yani örnek veriyorum ilk çeyrek denver önde idi ikinci çeyrek de golden önde tamamladı üçüncü çeyrekte yine golden önde olacak bence herkesi yüklendirecek son çeyrek ise denver son sözü söyleyecek gibime geliyor bakalım NBA'nin milleti s..k..e taktiği budur unutmayın
Maç başladı bakalım ne olacak

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
88,095
47,906
113
Umarim iyle olur

Pablo27

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
4,797
1,261
113
Rfk nba herturlu sokuyor vallah