- 12,707
- 14,879
- 113
Çifte şans 2 kaldı çark için oynuyorum bro bakarsin 10k 5k Gelir sansBn 2 paket cigara aldim 46da siteye attim hemen patladi
Çifte şans 2 kaldı çark için oynuyorum bro bakarsin 10k 5k Gelir sansBn 2 paket cigara aldim 46da siteye attim hemen patladi
Şans bize güler miÇifte şans 2 kaldı çark için oynuyorum bro bakarsin 10k 5k Gelir sans
Hep kiciyla gulm3z ya bi kere de bize gülsün: )))Şans bize güler mi
Kupon olacak takipte kalın öğlen gibi gelebilir çok büyük verecek kupon yapacamNe yapcan Antepli kupon varmı daha
Bu sefer olur dost umarımKupon olacak takipte kalın öğlen gibi gelebilir çok büyük verecek kupon yapacam
Benim hesabı kapattı vbetHep kiciyla gulm3z ya bi kere de bize gülsün: )))
Boşver site mi yok sankiBenim hesabı kapattı vbet
Cifte sans extra caek veemiyormu benmi yanlis biliyorumÇifte şans 2 kaldı çark için oynuyorum bro bakarsin 10k 5k Gelir sans
O zaman ben uyuyo olurum bol sans kardes umarim gelir.fazla zorlama kendiniKupon olacak takipte kalın öğlen gibi gelebilir çok büyük verecek kupon yapacam
Oda ikinci ayri çark bro 25 tane toplayınca 100k 10k 5 k 1 k 50 100 spin ve çekiliş bileti var .Cifte sans extra caek veemiyormu benmi yanlis biliyorum
Var tabi o kadar zamanında yatırım yapmıştım çekmek nasip olmayınca zoruma gidiyorBoşver site mi yok sanki
Dakika yetersiz bu dangalaklaraAz fark var aslomda
20 sayı fark varAz fark var aslomda
Cekilis bileti yada spin cikar beklentiye kapilma.carklar hep ayarli bro ne carki olursa olsun.ozllikle bu caeklar ultra ayarli 😁Oda ikinci ayri çark bro 25 tane toplayınca 100k 10k 5 k 1 k 50 100 spin ve çekiliş bileti var .
En kötü 1k Gelse yine iyi
Nerden bileceksin bu kadar sayı çıkacak20 sayı fark var
Antepli 220 de üst alsan iyiydi tam ust maciydi
Golden son haftalarda genelde üst oldu denver de potansiyelli üst mantikliydiNerden bileceksin bu kadar sayı çıkacak
Para gelcek içime doğuyor oyuzden zorluyorum .sefa bu carkdan 2k Almıştı geçen sene .dunde birine 1k CiktiCekilis bileti yada spin cikar beklentiye kapilma.carklar hep ayarli bro ne carki olursa olsun.ozllikle bu caeklar ultra ayarli 😁
Bugünde böyle olduGolden son haftalarda genelde üst oldu denver de potansiyelli üst mantikliydi