Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Antep7575 | Yeniden Oyuncu Gol Atar Denemesi

Kupon Miktarı
945
Kupon Oranı
2.70

fatih1983

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,035
458
83
Otogarda çorba parası vermeden kaçan şahıs sen degilmisin madem 945 TL var niye çorba parası vermeden kaciyun entepli

Antep7575

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,969
3,600
113
Otogarda çorba parası vermeden kaçan şahıs sen degilmisin madem 945 TL var niye çorba parası vermeden kaciyun entepli
Hayır yanlış anlama dinlenme tesislerinde tümbete güvenerek para yattı sandım çorbayı aldım sonra karttan para çekmedi rezil olmamak için hesaba para düşmedi dedim ve çorbayı içtim sonra da tamamen rezil olmamak için uzaklaştım bu para ise bugün 29 Ekim bonusundan geldi tanıdık bir tesis zaten elbet ikinci sefer gidince öderim

fatih1983

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,035
458
83
Hayır yanlış anlama dinlenme tesislerinde tümbete güvenerek para yattı sandım çorbayı aldım sonra karttan para çekmedi rezil olmamak için hesaba para düşmedi dedim ve çorbayı içtim sonra da tamamen rezil olmamak için uzaklaştım bu para ise bugün 29 Ekim bonusundan geldi tanıdık bir tesis zaten elbet ikinci sefer gidince öderim
Ne corbasiydi ezogelinmi canım çekti bak şimdi

BJK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,079
4,692
113
Antepli forumun neşe kaynağı

samocann

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
340
72
28
Antepliii yanlış yapiyon madem bugün kazandın önce borcunu öde yalandan bı çorba iç fazla para birak

fatih1983

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,035
458
83
Bugün 1corba 100tl gardaş ye iç sonra param yok bari adamın ibanini alıp atsaydin oda işine gelmedi tabi

samocann

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
340
72
28
Dost sen nerden biliyosun esnaf misin gördün mü,tarif et hele şu antepliyi görürsek yolumuzu degistirelim bizi de tokatlar bu