- 8,752
- 2,958
- 113
Univin orada yigit residence var. Bitisiginde yerler var. Dis hastanesinin karşısı. Orada gunluk konaklama yerleri var. Ucuz hemde. Olmazsa oraya bakEyv dost çok uzak bana orası ya
Univin orada yigit residence var. Bitisiginde yerler var. Dis hastanesinin karşısı. Orada gunluk konaklama yerleri var. Ucuz hemde. Olmazsa oraya bakEyv dost çok uzak bana orası ya
Dost gece 12 de çıkıcam taksi 200 TL istiyor o dedigin yerde kaldim 5 saatliğine 300 istiyor Ardacan da kaldim geçen ayUnivin orada yigit residence var. Bitisiginde yerler var. Dis hastanesinin karşısı. Orada gunluk konaklama yerleri var. Ucuz hemde. Olmazsa oraya bak
Valla dost uzuldum.Dost gece 12 de çıkıcam taksi 200 TL istiyor o dedigin yerde kaldim 5 saatliğine 300 istiyor Ardacan da kaldim geçen ay
12 günde taksi parasi dahil sadece 7 K tutuyor en son çare o artikValla dost uzuldum.
Yarin arkadaslari ararim elimden gelirse yardimci olurum sana dostum12 günde taksi parasi dahil sadece 7 K tutuyor en son çare o artik
Tskler dost sana zahmetYarin arkadaslari ararim elimden gelirse yardimci olurum sana dostum
Hastane var orada biyerde idare et bugunluk yarina Allah buyuk dostumBi sabahçı kahvesi bulursak orda takılmak
Pazar çıkıcam yola dostHastane var orada biyerde idare et bugunluk yarina Allah buyuk dostum
Oyle desene. Bende dışarıdasın sandimPazar çıkıcam yola dost
Pazar Antep’te olucam dostHastane var orada biyerde idare et bugunluk yarina Allah buyuk dostum
Yok dost yaOyle desene. Bende dışarıdasın sandim
Ben yer ayarlamaya calisirim sana yarin irtibat kurarizPazar Antep’te olucam dost
Tmm dost sana zahmetBen yer ayarlamaya calisirim sana yarin irtibat kurariz
Dm ye baksana dostBen yer ayarlamaya calisirim sana yarin irtibat kurariz