- 6,720
- 2,433
- 113
Allah razı olsun onlardan bu ne hız mübarek maşallah maşallahÇekim için teşekkurler genconahisEkli dosyayı görüntüle 79800
Allah razı olsun onlardan bu ne hız mübarek maşallah maşallahÇekim için teşekkurler genconahisEkli dosyayı görüntüle 79800
biz çekerken kasada 30 kurus kalıyo genelde ödümüz kopuyor 1 lira kalırsa yakısır abiÇekim için teşekkurler genconahisEkli dosyayı görüntüle 79800
genco hızlı ödüyor kanka su ana kadar 4 5 kez çektim ortalaması 4 5 dkAllah razı olsun onlardan bu ne hız mübarek maşallah maşallah
Fena şekil olmuş genco yönetimine bence debiz çekerken kasada 30 kurus kalıyo genelde ödümüz kopuyor 1 lira kalırsa yakısır abi
onu da deo 2 ye girip çevirmiyosan bizden değilsinbiz çekerken kasada 30 kurus kalıyo genelde ödümüz kopuyor 1 lira kalırsa yakısır abi
0 olacak orası yoksa bende şey oluyo 560 mesela 500 cktim 60 kaldı onu girer slotta 10 liradan cevirirm kac defa oldu kazanmanın verdiği çoşkuyla hemen 0lıyon onuonu da deo 2 ye girip çevirmiyosan bizden değilsin
ama bu bi taktiktir söyleyim kasada para bıraktın mı diyolar bu adam oynuyor zaten 100 lirayı 2 bin yap kasada 500 bırak 5 dkda gelir ödeme ama 2kyı cek uzayabilir denemesi bedava önce bi 100 bulmamız lazımFena şekil olmuş genco yönetimine bence de
yok dostum istediğin kadar çekKonu dışı ama bets10 10tl bonusun cekim limiti var mı
Kupon wonlarsa 800tl oluyor kasayok dostum istediğin kadar çek
Tebrikler daim olsun .Kupon wonlarsa 800tl oluyor kasa
bayadır yoksun piyasa sen hadi inşallah bakalımKupon wonlarsa 800tl oluyor kasa
Tebrik ederim bravo gardasim
@erhanbey22 le benim öyle bi derdim yok çok şükür biz sizleri izliyoruz sadeceHerkes birbirine meydan okuyor çekimler kazananlar felan çekirdek aldim izliyorum
Cyber Voleybolu yan yatirmak Ekli dosyayı görüntüle 79821 Ekli dosyayı görüntüle 79822
ver Allahım ver he dayı