Kral cook saolasın kesene bereket 👍Beyler payfix atınız
Kral cook saolasın kesene bereket 👍Beyler payfix atınız
Saol reis kesene bereket 👍Reis sen de gönder payfix
Kazancın daim olsun aparkatKupon sonuçlansn bı çekim vereyim onu bekliyorum şu an
Teşekkürler reisKazancın daim olsun aparkat
Vur kaç. Güzel para. Her günün böyle olsun
Kral 30 ü gördüyse 100 üde görür bu bakiye çok dikkatli devam edersen kazancını tebrik ederim çok iyi bakiyeKupon sonuçlansn bı çekim vereyim onu bekliyorum şu an
Valla helal olsun imrendim kupona şöyle maç önü sakin kafa düşünüp yarım saat önceden bir kupon yapmayı beceremedim
O sıkıntı ama umarım olur bugün Almanya basketbol Bulgaristan a yenildi 43 k o maçtan yattıKral 30 ü gördüyse 100 üde görür bu bakiye çok dikkatli devam edersen kazancını tebrik ederim çok iyi bakiye
An anı tutmuyor ki dost keşke hep böyle denk gelseValla helal olsun imrendim kupona şöyle maç önü sakin kafa düşünüp yarım saat önceden bir kupon yapmayı beceremedim
Orasıda öle ünş kısmet dielim bu arada 12 oldu korner dediğimde 2,8 lerdeydi oranAn anı tutmuyor ki dost keşke hep böyle denk gelse
Valla üzdü reis ama bi yandan sevinmeye bak kötünün iyisi diyelimO sıkıntı ama umarım olur bugün Almanya basketbol Bulgaristan a yenildi 43 k o maçtan yattı
Bakiye olmayınca böyle oluyor zaten dost nasip değilmişOrasıda öle ünş kısmet dielim bu arada 12 oldu korner dediğimde 2,8 lerdeydi oran
Umarım hedeflerine ulaşırsın reisO sıkıntı ama umarım olur bugün Almanya basketbol Bulgaristan a yenildi 43 k o maçtan yattı
Aynen öyle bugün parayı ezdikten sonra oranlar gelmeye başladıBakiye olmayınca böyle oluyor zaten dost nasip değilmiş
Ben Beşiktaş’ın 1 golünden patladım çekiliş yapacaktım olmadıAynen öyle bugün parayı ezdikten sonra oranlar gelmeye başladı
Tebrikler dostum@Shellac burası kazandı konu kilit
Korner rekoru kırılcak bu arada 17 korner olmuşO sıkıntı ama umarım olur bugün Almanya basketbol Bulgaristan a yenildi 43 k o maçtan yattı
18 korner bunda 13 İspanya da çıktı fazla para vermeleri aslında banaKorner rekoru kırılcak bu arada 17 korner olmuş